Sari la conținut

Machiajul portivit in functie de tunsoare, ca sa arati impecabil

Femeile isi asorteaza, deseori, machiajul cu tinuta, dar putine stiu ca trebuie sa tina cont si de coafura atunci cand isi aplica produsele de make-up.

Coafura cu breton
Bretonul a revenit in voga in ultimii ani si pare sa nu mai iasa din trenduri. Make-up artistii atrag insa atentia ca machiajul care se preteaza coafurii cu breton trebuie sa respecte anumite reguli de baza. In primul rand, tenul trebuie uniformizat cu un fond de ten cu acoperire usor mai mare pentru a masca micile roseli ale fetei. Folositi si un baton anticearcan pentru a masca zonele vinetii din jurul ochilor. Bretonul cazand deasupra sau chiar peste ochi, aceasta zona este cea care atrage cele mai multe priviri. Asadar, machiajul pentru coafura cu breton trebuie sa puna accent pe ochii femeii. Daca aveti ochii albastri sau verzi, utilizati farduri cu tonuri calde, pamantii sau farduri in nuante metalice. Daca aveti ochii caprui sau negri, utilizati farduri care sa intre in contrast, nuantele de verde fiind cele care scot cel mai bine in evidenta privirea bruna. In orice caz, nu exagerati cu negrul la ochi, fie ca acesta vine din creion dermatograf, tus sau din rimel, atrage atentia Tamara Palumbo, make-up artist din New York, citat de Womens Health Magazine.

Coafura in trepte

Cea mai scurta treapa a acestei tunsori se situeaza undeva la mijlocul fetei, creand impresia ca pometi sunt usor mai ridicati. Din acest motiv, o femeie care are o coafura in trepte trebuie sa-si axeze machiajul pe evidentierea obrajilor, folosind un blush adecvat culorii fetei, dupa ce a uniformizat-o cu un fond de ten.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel