sâmbătă, iulie 24, 2021

Mădălina Manole a lăsat moștenire muzicii românești adevărate ever-green-uri. Sunt 8 ani de când Mădălina nu mai este printre noi, dar ea rămâne veșnic tânără, iar melodiile ei ating cele mai sensibile

colțuri ale sufletului, atunci când le asculți.

Moartea sa a lăsat multe semne de întrebare, până la ora actuală, varianta oficială este sinucidere. Multe pagini s-au scris legate de acest sfârșit controversat, care a lăsat în urmă părinți devastați de durere, milioane de fani și un pui de om, pe care artista și l-a dorit enorm.

De 8 ani, de la tragedia care s-a petrecut in anul 2010, familia Madalinei Manole nu l-a mai vazut pe fiul artistei. Petru a crescut impreuna cu tatal sau si rudele acestuia. Multa vreme familia l-a invinuit pe Petru Mircea, sotul acesteia, pentru moartea cantaretei.

”Mi-a

daruit Dumnezeu cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare si minunat dat, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos!

Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si asta ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea”, scria Madalina Manole in jurnalul sau. Randurile au fost facute publice, dupa moartea artiste, de catre Marian Manole,

fratele ei, potrivit romaniatv.net.

Madalina Manole, pe numele sau real Magdalena-Anca Mircea, s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in Valenii de Munte, din judetul Prahova. Chiar daca a murit in urma cu cativa ani, piesele ei au ramas in continuare in sufletele romanilor.

In anii ’90, ea a cunoscut cea mai mare ascensiune din cariera si a reusit sa se claseze in topul artistilor de prima clasa din Romania. Una dintre cele mai frumoase melodii ale Madalinei Manole este „Fata Draga”. Piesa a fost lansat in 1991 si se regaseste pe albumul cu acelasi nume. Acesta a fost primul material discografic

lansat vreodata de cantareata de muzica usoara. Au urmat alte 9 albume si chiar si in prezent, artista e una dintre cele mai indragite voci.

Dupa o pauza de doia ani, in anul 2000, cantareata a revenit cu albumul „Dulce de tot”, pe care se regaseste si piesa „Da, te iubesc”, considerata una dintre cele mai frumoase melodii din repertoriul sau. Cu cateva luni inainte sa moara, ea a lansat si ultimul sau album, dar si melodia „Suflet gol”, inspirata de starile si sentimentele pe care le resimtea, scrie ciao.ro.

Madalina Manole s-a stins, lasand un gol imens in viata celor dragi. Pe

data de 14 iulie 2010, cantareata a incheiat socotelile cu viata, chiar de ziua ei de nastere.

Foto: Revista Tango

Ultimele stiri

Parteneri