marți, decembrie 6, 2022

După ce Gheorghe Dincă a fost mutat la un alt penitenciar, mama Luizei Melencu a făcut declarații halucinante. Femeia spune că Luiza nu este moartă, trăiește!

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a declarat că în scrisoare de zece pagini pe care a primit-o se mai arată că fiica sa nu este moartă, lucru cu care Monica Melencu este de acord. Totuși, ea mai spune că fiica sa nu parte scăpa și nu se poate întoarce acasă.

Te-ar mai interesa: Decembrie, luna cadourilor pentru aceste zodii: mă...

Luiza nu cred că este moartă, trăiește!

„Luiza nu cred că este moartă, trăiește! Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarce acasă. Totul depinde de cercul în care se învârte. Cine știe ce face ea acum și pe unde este.

Pe mâna cui a ajuns. Și Alexandra cred că este în viață, din punctul meu de vedere. Mă gândesc că nu ar fi fost luate și omorâte. Nu ar avea sens acest lucru. Ei pot face mulți bani pe spatele lor”, a mai declarat mama acesteia.

După ce a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, Gheorghe Dincă a fost mutat din Penitenciarul Craiova, însă mama Luizei Melencu, una dintre victimele bărbatului, spune că știe motivul pentru care acesta a fost dus la un alt penitenciar.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

De asemenea, ea a mai spus și că a primit o scrisoare de zece pagini, dar precizează că nu crede că a fost scrisă de monstrul din Caracal, ci de vreun avocat sau procuror, potrivit Capital.

„Am primit o scrisoare de zece pagini, niște aberații pot să vă zic! Printre rânduri scria să să schimbăm și avocatul, lucru care nu se va întâmpla. Scrisoarea a fost probabil scrisă de un avocat sau de un procuror.

Te-ar mai interesa: Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe ca...

În trecut au mai existat divergențe de opinie între avocatul Luizei și cel al Alexandrei. Nu cred că a scris el scrisoarea, pentru că nu este capabil să aibă un asemenea vocabular.

El este un om simplu. Lui Dincă cred că i s-a promis ceva și nu s-au respectat unele lucruri, deoarece acum el a primit mai mulți ani de închisoare decât era înțelegerea lor la început. Eu așa cred!

Știu că acum nu mai este nici la Penitenciarul din Craiova, l-au mutat undeva pe la Argeș. Cel mai probabil să nu se afle unele lucruri îl tot mută dintr-o parte în alta.

Te-ar mai interesa: Obiceiurile de somn care cresc semnificativ riscul...

El este acum ca un elev de clasa I, de șapte ani, toată lumea îl întreabă de toate. Îl plimbă așa să nu se stabilizeze unele informații”, a declarat mama Luizei Melencu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private