Sari la conținut

Scrisoarea lui Gheorghe Dincă pentru familia Melencu: “Luiza este vie. O să vă spună ea adevărul…”

Scrisoarea cutremurătoarea a lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal le cere rudelor Luizei Melencu ajutorul pentru rejudecarea procesului și le transmite că tânăra trăiește.

Scrisoarea a ajuns marți la familia Melencu. În 11 pagini, Gheorghe Dincă sfătuiește familia îndurerată să renunțe la avocata Carmen Obârșanu și să-i solicite avocatului familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, să îi reprezinte și pe ei.

„Ieri (n. red. – marți, 11 octombrie 2022) la ora 12:00 a venit poștașul, ne-a dat-o, i-am dat telefon doamnei Obârșanu, i-am spus despre ce e vorba, m-a rugat dumneaei să fac poze și să-i trimit…”, a precizat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, pentru Adevărul.

Bărbatul spune că este acuzat pe nedrept și subliniază că Luiza Melencu trăiește, ba chiar spune că se roagă mereu să apară și să relateze adevărul.

Gheorghe Dincă: „Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept”

”Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește.

Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu.

Oameni buni, numai eu știu prin ce am trecut în 26-07-2019 și câtă bătaie am primit în acea dimineață de la trupele de mascați din Slatina ca să iau asupra mea acele așa-zisele acuzații că eu am omorât fetele.

Să dea Dumnezeu să nu treceți prin ce am trecut eu cu acești nebuni. Dacă nu o schimbați cu Moldovan veți regreta mai târziu”, a scris Gheorghe Dincă.

Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă le cere rudelor Luizei să îi fie alături în următoarea fază a procesului și să ceară împreună „să fiu audiat de la început pentru a declara adevărul, să îi putem demasca pe Buță și Petruța și de la ei se vor demasca susținătorii lor”.

„Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi desconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei”, le mai scrie Gheorghe Dincă.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: