duminică, octombrie 24, 2021

Psihiatrii l-au anchetat pe Dincă ore întregi, iar rezultatul este cutremurător.

Cunoscut deja ca ”monstrul din Caracal”, experții au ajuns la momentul expertizei psihiatrice, pentru a stabili dacă acest

bărbat a avut discernământ și dacă poate răspunde pentru faptele lui.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis crimele în dormitor. Criminalul din Caracal a spus că avea probleme psihice de mic.

Potrivit Spynews, Dincă a avut legături cu secțiile de psihiatrie, din cauza comportamentului violent, drept pentru care a fost diagnosticat cu sindrom anxios depresiv.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Dincă a dat vina pe o copilărie traumatizantă, care l-a marcat profund, deoarece tatăl său s-a spânzurat.

Evenimentul se pare ca i-a marcat întreaga existență și a dus la incapacitatea

de a lega relații cu alte persoane. Nu a putut menține o familie, nu a fost capabil de compasiune vreodată, iar iubirea a fost cu bani, de aceea apela mereu la prostituate.

Potrivit antena3, suspectul a susţinut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra în camera sa, reiterând varianta că se înțelesese cu victimele pentru servicii sexuale.

Sursele citate au mai dezvăluit că, la o primă vedere, medicii au concluzionat că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

Ultimele stiri