vineri, iunie 9, 2023

Maratonul Vaccinării din Timișoara. 6.722 de oameni vaccinați în 64 de ore.

Maratonul  de vaccinare în Timișoara s-a încheiat luni dimineața, cu rezultate remarcabile. În cele trei zile, proiectul inițiat de Asociatia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolaltă peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timișoara, dar și studenți la Medicină.

Maratonul Vaccinării din Timișoara

Aceștia s-au organizat în grupe de cateva zeci, care se schimbau la câteva ore pentru a face față afluxului mare de pacienți. Este practic un proiect ambitios al lumii medicale din Timisoara.

„În premieră naționala la Timișoara, Maratonul Vaccinării: 6.722 persoane vaccinate! Se poate!
  • 6.722 de persoane s-au vaccinat până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara.
  • 1.600 de persoane au fost programate prin platforma informatică.
  • Alese felicitări timișorenilor!
  • Vaccinarea s-a făcut fără programare, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer.
  • Maratonul vaccinării a început vineri după amiază la Centrul Regional de afaceri Timișoara și s-a încheiat în această dimineață.
  • Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România.

Alese mulțumiri tuturor voluntarilor, medicilor, asistenților, studenților și autorităților locale pentru acest eveniment al vieții și al speranței. Multumim MediaFactory pentru tot suportul acordat! Doar Împreună suntem Învingători!”, se arată în comunicatul Asociația ATI Timișoara.

6.722 de oameni vaccinați în 64 de ore

A fost şi cea mai mică cifra de reacţii adverse la vaccin. Dintre toți participanţii, doar doi pacienţi au avut pseudo-lipotimie. După acest maraton, la Timişoara va fi organizat în curând şi un concert-studiu, de tipul celui din Barcelona. Ideea de a porni un maraton al vaccinării la Timișoara i-a aparținut profesorului Dorel Săndesc.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

 „Vedem impactul extraordinar al acţiunii atât la nivel local cât şi la nivel naţional, putem să vă spunem concret că am vaccinat 6.722 de oameni în 64 de ore de maraton al vaccinării, este efortul extraordinar al comunităţii medicale din Timişoara căreia vreau să îi mulţumesc din tot sufletul. (…)

Poveştile maratonului sunt din străinătate, a mai avut câteva cu totul ieşite din comun. Unele personale, unele aşa ca şi gest, ca şi profil, un domn un jur de 60 de ani a venit cu bicicleta de la Călan până aici şi s-a întors înapoi, am avut oameni care au venit noaptea la ora 2 din Cluj”, a declarat prof. dr. Dorel Săndesc.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private