sâmbătă, decembrie 10, 2022

Maratonul Vaccinării în Spitalul Militar Central, între 4 și 11 mai. Pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Într-un comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” se arată că până vineri, 6 mai, la orele 13.00,  s-au vaccinat aproape 1000 de persoane. De la debutul campaniei Maratonul vaccinării în Spitalul Militar Central, datele statistice privind numărul de persoane imunizate împotriva virusului SARS-CoV-2, fără programare, sunt următoarele:

Te-ar mai interesa: Alimente care cresc imunitatea. Ideale, în această...

 • 4 mai  2021- 330
 • 5 mai 2021 – 486
 • 6 mai 2021, până la ora 13.00 – 120

Ce trebuie să ştiţi despre Campania Maratonul vaccinării în Spitalul Militar Central

 • Se desfăşoară în perioada 04 – 11.05.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
 • De desfășoară 24 de ore din 24.
 • Se utilizează ser Pfizer.
 • Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot fi vaccinați dar se impune prezența unuia dintre părinți sau a tutorelui legal.
 • Este nevoie să aveţi la dumneavoastră documentul de identitate şi, eventual completate, formularele de triaj și de acord. Pentru a reduce timpul dumneavoastră de așteptare și a fluidiza procesul de vaccinare, vă punem la dispoziție formularele de triaj și de acord, documente ce pot fi descărcate și completate, înainte de a vă prezenta la Centrul de vaccinare.
 • După ce vă prezentaţi la Punctul de acces din Calea Plevnei nr. 134, veţi fi însoţit de echipa noastră militară, dedicată acestui eveniment, către sediul Centrului de vaccinare, locaţie în care veţi fi predat personalului medical implicat in campanie pentru verificarea sau completarea documentelor şi triajul epidemiologic.
 • După vaccinare veţi ramâne sub supravegherea medicală a specialiştilor în Medicină de urgenţă, timp de 15 minute.
 • La finalul procedurilor, veţi primi Adeverinţa de vaccinare.

La Spitalul Militar Central se derulează și vaccinarea pe bază de programare în Platformă

„Trebuie precizat faptul că, în paralel cu acest eveniment, se derulează Campania de vaccinare, pe bază de programare în Platformă. În cadrul Centrului de vaccinare se realizeaza și administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Serurile utilizate sunt AstraZeneca și Pfizer. Capacitatea zilnică de imunizare este de 30 persoane/ oră, în intervalul orar 08.00 – 20.00.
Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!”, a declarat dr. Raluca Maroiu, medic primar Medicina muncii, Coordonator al campaniei „Maratonul vaccinării în Spitalul Militar Central”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private