Sari la conținut

Marele actor Mitică Popescu internat de urgență la Spitalul Florească. Declarațiile medicilor despre starea de sănătate a îndrăgitului actor

Marele actor Mitică Popescu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, în secția de Cardiologie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreaca, Bogdan Oprița, a confirmat că marele actor este internat, dar a precizat că acesta și-a exprimat dorința de a nu fi date detalii despre starea sa de sănătate, în acest moment.

Maestrul cinematografiei românești a ajuns la spital la doar două săptămâni după ce a împlinit, pe 2 decembrie, venerabila vârstă de 86 de ani, potrivit surselor confirmate de Gândul.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat, pentru Gândul, medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca”.

Actorul Mitică Popescu a dezvăluit recent că face frigul în casă

Cu doar o săptămână înainte de a ajunge la spital, actorul Mitică Popescu spunea că preferă să mai pună o haină pentru a face economie la facturi, în apartamentul unde deține o sobă pe gaze. Mitică Popescu a admis că, practic, face frigul în casă în plină iarnă – și nu doar din cauza economiei, ci și pentru că ar fi observat că „gazele nu au presiune, cred că bagă mult aer” și, în plus, „nici putere calorică nu mai este, nu se încălzește deloc în casă”.

Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, spunea Mitică Popescu, pentru impact.ro, cu doar o săptămână înainte de a fi internat la Cardiologie.

Mitică Popescu a primit Premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER 2009. În decembrie 2002, actorul a fost decorat cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel