duminică, august 1, 2021

Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare. „Din cauza aceasta, eu nu am spondiloză cervicală”.

Secretul din spatele impresionantei podoape capilare a îndrăgitei interprete de muzică populară

a fost în sfârșit dezvăluit. Maria Dragomiroiu a vorbit în premieră despre ritualul prin care reușește să-și întrețină părul.

Maria Dragomiroiu: „Din cauza aceasta, eu nu am spondiloză cervicală”

Vedeta a acceptat să fie filmată în timp ce-și spăla părul, pentru o emisiune de la ProTV. În ciuda aparențelor, Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, a mărturisit că nu a fost niciodată la coafor şi a dezvăluit cum îşi îngrijeşte părul.

Unul dintre cele mai bine-păzite secrete al ritualului său de întreținere a părului este „morișca”, modul prin care își usucă părul.

„Mă pieptăn întâi, ca

să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă.

Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe.

Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem.

Apoi, ca să-l uscăm facem morișca!

O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des.

Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp.

Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a explicat Maria

Dragomiroiu, potrivit sursei citate.

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul părului ei lung, devenit deja celebru: „Părul tăiat îl arunc în grădină. N-am fost niciodată la salon”

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă”

De asemenea, Maria Dragomiroiu a promis că revine cu noi filmulețe, în care va demonstra cum își vopsește podoaba capilară.

„Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a mai spus solista de muzică populară.

În plus, cântăreaţa a mărturisit că nu face alte tratamente pentru păr, iar când se tunde, niciodată nu aruncă părul

la gunoi.

„Nimic. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc

în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber“, a mai spus artista.

Ultimele stiri

Parteneri