vineri, iulie 1, 2022

Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare. „Din cauza aceasta, eu nu am spondiloză cervicală”.

Secretul din spatele impresionantei podoape capilare a îndrăgitei interprete de muzică populară a fost în sfârșit dezvăluit. Maria Dragomiroiu a vorbit în premieră despre ritualul prin care reușește să-și întrețină părul.

Maria Dragomiroiu: „Din cauza aceasta, eu nu am spondiloză cervicală”

Vedeta a acceptat să fie filmată în timp ce-și spăla părul, pentru o emisiune de la ProTV. În ciuda aparențelor, Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, a mărturisit că nu a fost niciodată la coafor şi a dezvăluit cum îşi îngrijeşte părul.

Te-ar mai interesa: Dușmanii creierului. Prof. Dr. Ciurea: „Mult alcoo...

Unul dintre cele mai bine-păzite secrete al ritualului său de întreținere a părului este „morișca”, modul prin care își usucă părul.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă.

Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe.

Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem.

Apoi, ca să-l uscăm facem morișca!

O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des.

Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp.

Te-ar mai interesa: Dieta Oanei Roman. A topit 25 de kilograme: „...

Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a explicat Maria Dragomiroiu, potrivit sursei citate.

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul părului ei lung, devenit deja celebru: „Părul tăiat îl arunc în grădină. N-am fost niciodată la salon”

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă”

De asemenea, Maria Dragomiroiu a promis că revine cu noi filmulețe, în care va demonstra cum își vopsește podoaba capilară.

„Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a mai spus solista de muzică populară.

Te-ar mai interesa: Durerea de sâni: Când ar trebui să te îngrijoreze,...

În plus, cântăreaţa a mărturisit că nu face alte tratamente pentru păr, iar când se tunde, niciodată nu aruncă părul la gunoi.

„Nimic. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!

Te-ar mai interesa: Boli pe care le poți lua de la câine. Dr. Romanesc...

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber“, a mai spus artista.

Te-ar mai interesa: Demența și somnul: Ce legătură există între ele?...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private