miercuri, martie 22, 2023

Un medic este anchetat de către autorități, în urma unor acuzații grave. Se pare că acesta a administrat ser fiziologic în locul vaccinului anti-COVID. Câțiva pacienți au raportat comportamentul neobișnuit al medicului care evita eliberarea certificatelor de vaccinare.

Este vorba despre un medic din Italia, raportat de către pacienți din cauza reticenței pe care acesta o prezenta. Acesta evita să ofere certificatul de vaccinare și, de asemenea, să menționeze tipul de vaccin administrat.

Te-ar mai interesa: Ceaiul care reduce semnificativ grăsimea viscerală...

Conform Antena 3, incidentul s-a petrecut în Falconara Marittima, Ancona, iar cadrul medical este investigat în acest caz. Medicul din Falconara Marittima (Ancona) ar fi administrat ser fiziologic în locul vaccinului anti-COVID produs de Pfizer la cel puțin treizeci de pacienți, scrie agenția ANSA, potrivit Mediafax.

Cazul este investigat de către anchetatorii din Ancona, coordonați de Parchet, iar în cabinetul medicului au avut loc percheziții.

Medicul care ar fi administrat ser fiziologic în locul vaccinului anti-COVID, raportat de pacienți

Totul a început când trei pacienți s-au declarat suspicioși cu privire la reticența medicului de a elibera certificate de vaccinare și la o serie de inexactități cu privire la tipul de vaccin inoculat. Aceștia au sesizat ulterior organele competente.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie să ne pr...

Cazul din Italia nu este primul de acest gen. Un eveniment similar s-a mai petrecut în luna ianuarie, în provincia autonomă Trento. Aici s-a dovedit că a fost vorba doar despre o greșeală.

La acel moment, 12 angajați din sistemul sanitar au fost injectați cu ser fiziologic în locul vaccinului anti-COVID. Totul s-a petrecut din cauza unui schimb de flacoane.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private