vineri, februarie 3, 2023

Medic ATI, retrospectivă dureroasă. „S-au pierdut vieți care puteau fi salvate. A câștigat frica și neîncrederea în evoluție și progres!”

Amin Zahra, un cunoscut medic de pe secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara, într-o retrospectivă a anului 2021, a reamintit de vieților pierdute „care puteau fi salvate” și de moartea pe care a avăzut-o zilnic în jurul său.

Medic ATI, retrospectivă dureroasă. „S-au pierdut vieți care puteau fi salvate”

„A trecut și ultima gardă, din acest an! Privind în urmă pot spune că a fost un an, plin de evenimente!

Te-ar mai interesa: Poate un diabetic să bea cafea? Ce efect are băutu...

Am avut parte de realizări, dar a fost un an in care am văzut moartea în jurul meu, în fiecare zi!

Din păcate s-au pierdut vieți care puteau fi salvate, soluția existenta fiind vaccinarea, care rămâne sigurul scut eficient pentru a ne proteja.

A câștigat frica și neîncrederea în evoluție și progres!

Și în acest an, am văzut și oameni puternici care au luptat și au învins aceasta boală, dar nu fără costuri!

Am văzut multă suferință, suferința pacienților de la ATI și UPU!”, a scris medicul ATI, pe pagina sa de Facebook.

„Mi-a fost transmisă suferința aparținătorilor de câte ori vorbeam cu ei la telefon”

Amin Zahra, medicul de Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a devenit cunoscut publicului larg în urma postărilor sale de pe Facebook, a recunoscut că a preluat, fără să vrea, o mare parte din suferința pe care a avăzut-o în jurul său.

Te-ar mai interesa: Femeia care a aflat că are cancer datorită câinelu...

„Dar nu am văzut-o doar pe-a lor, mi-a fost transmisă și suferința aparținătorilor de câte ori vorbeam cu ei la telefon, atunci când așteptau vești despre cei dragi, internați la terapie intensivă.

Mi-a rămas în minte o doamnă în vârstă de 70 și ceva de ani care m-a sunat să mă întrebe de soțul ei, iar la final mi-a zis: “Știu că este în comă, dar vă rog să-i spuneți că îl iubesc, de 52 de ani trăim împreună. Nu ne-am despărțit nicio zi, iar acum, când el suferă eu nu pot să fiu lângă el.”

Te-ar mai interesa: La ce să fim atenți în această perioadă. Medic: Po...

Oameni buni, nu știu ce argumente aveți ca să nu vă vaccinați însă eu vă pot da 100 ca să o faceți, iar cel mai important este, să rămâneți în viață alături de cei dragi!

Vă doresc un an nou plin de înțelepciune și multă sănătate!”, a mai scris Zahra.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private