Sari la conținut

Medic ATI, sunat de soțul unei paciente aflate în stare gravă. „Tătăl ei a fost una dintre victimele incendiului de la Ploiești. Ce poate fi mai tragic de atât?!”

Medic ATI, sunat de soțul unei paciente aflate în stare gravă. „Tătăl ei a fost una dintre victimele incendiului de la Ploiești. Ce poate fi mai tragic de atât?!”

În ultimii doi ani, Amin Zahra, medic de Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a devenit cunoscut publicului larg în urma postărilor sale de pe Facebook.

În ultima sa postare, medicul povestește că a fost sunat de soțul unei paciente aflate în stare foarte gravă în spitalul unde acesta își desfășoară activitatea. Din păcate, una dintre victimele de la Ploiești este chiar tatăl femeii.

Medic ATI, sunat de soțul unei paciente aflate în stare gravă. „Tătăl ei a fost una dintre victimele incendiului de la Ploiești

„Avem mulți pacienți!

Întotdeauna, aflăm lucruri despre fiecare în parte printr-o anamneză, așa cum este și normal.

Dar de cele mai multe ori, această anamneză trece de bariera doctor, pacient!

Citeste si:

Ajungem să petrecem mai mult timp cu ei decât cu propria noastră familie.

Ieri, am fost sunat de soțul unei doamne internată la noi in vârsta de 47 ani , care se află într-o stare gravă și mi-a spus că tatăl pacientei noastre, a fost una dintre victimele incendiul de la Ploiești.

Incredibil de trist și tragic!

Ce poate fi mai tragic de atât?!

Vă spun eu… Că ne-am obișnuit cu tot ce este anormal! Ne-am obișnuit cu corupția, să fim tratați și să ni se vorbească urât, cu spitale arse, cu școlii insalubre… Cu moartea!”, a povestit medicul.

„Dragi politicieni, ieșiți din birou, luați spitalele și școlile la rând așa cum luați toate satele când aveți nevoie de un vot!”

Amin Zahra se întreabă retoric se face vinovat pentru această situație care pare fără ieșire. Politicienii sunt obligați doar să-și facă job-ul și atât, este de părere medicul. Acesta le recomandă celor care ne conduc să dea dovadă de mai multă empatie, să iasă din birouri, să arate că le pasă de viața celor în slujba cărora se află.

„Și, până la urmă cine se face vinovat, cine sunt responsabilii?!

Vinovați, sunt cei care au puterea de a face ceva, dar nu o fac! Au empatie zero!

Iar, politicienii noștri ne dau cel mai bun exemplu, pe lângă incompetența lor, ne mai repetă și aceleași texte în care nu mai crede nimeni! De ce!? … Pentru că ne-au arătat în repetate rânduri că nu le pasă!

Atunci când ai copii, oricât de greu ți-ar fi vrei să le oferi toate condițiile, pentru că ești conștient că astfel îi oferi o șansă la un trai cât mai bun.

Nu știu cât este de bună sau nu comparația, dar până la urmă așa ar trebui să ne vadă politicienii noștri!

Dragi politicieni, ieșiți din birou, luați spitalele și școlile la rând așa cum luați toate satele când aveți nevoie de un vot!

Demonstrați că vă pasă!

Veniți la spital și stați de vorbă cu pacienții, cu aparținătorii care stau în fața spitalului, așteptând o veste bună!

Vaccinați sau nevaccinați, toți merită să ducă o viață mai bună și să fie tratați în spitalele din România.

Noi abia așteptăm să vă vedem când veți tăia o panglică a unui spital nou inaugurat sau a unei școli moderne, așa cum există, dar la care românii încă visează!!!”, este mesajul medicului Amin Zahra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.