miercuri, mai 12, 2021

Lozinci neașteptate. Medicii au fost făcuți „hoți” și „asasini”. Imagini devenite virale.

În ultimile două zile mai multe mii de oameni au ieșit în stradă, protestând împotriva măsurilor sanitare. Și cu toate că majoritatea

protestelor au fost pașnice, în orașe precum București, Craiova, Galați sau Sibiu s-au înregistrat și violențe.

Poliția și Jandarmeria au anunțat că au fost date 222 de amenzi, în valoare de 200.000 de lei și că 188 de persoane sunt audiate în urma protestului de aseară din Capitală. De asemenea, 12 jandarmi au fost răniți.

„Am avut un protest care, spre final, şi-a pierdut caracterul paşnic. Un grup de manifestanţi s-a aşezat pe carosabil fără niciun motiv. La un moment dat trei persoane din acest grup s-au deplasat în altă direcţie, câţiva colegi au încercat să îi legitimeze şi atunci

ei au devenit violenţi.

La momentul imobilizării acestor persoane, cei aşezaţi pe carosabil au aruncat cu pietre şi i-au rănit pe colegii mei şi au produs pagube materiale. Avem identificate 188 de persoane”, a declarat colonelul Ionel-Cătălin Stegăroiu, șeful Jandarmeriei Bucureşti.

Medicii au fost făcuți „hoți” și „asasini”. Imagini virale

La Bacău, manifestanții au mărșăluit prin oraș scandând lozinci împotriva restricțiilor impuse de autorități. Din păcate, însă, cei câteva zeci de manifestanți au luat la țintă și unul dintre spitalele din oraș. E vorba despre Spitalul Municipal ”Sfânta Maria.

Oamenii

s-au oprit în fața spitalului, strigând lozinci șocante adresate medicilor, precum ”Hoții!” și ”Asasinii!”, după cum arată un clip postat pe Facebook. Imaginile au devenit imediat virale, iar comentariile au fost și pro și contra manifestanților.

Ultimele stiri

Parteneri