vineri, februarie 3, 2023

Mesaj controversat online. Actor celebru: „Nu mă vaccinez și nu port mască. Înjurați-mă!”

Dragoș Bucur a iscat o adevărată ceartă online, după ce a postat un mesaj pe care admiratorii săi îl găsesc controversat. Fostul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV a recunoscut public faptul că nu poartă mască și nici nu se vaccinează anti-covid.

Mesaj controversat online. Actor celebru: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, este mesajul cunoscutului actor pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie 2020. Dragoș Bucura declara, atunci, că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur pentru stirileprotv.ro .

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Imagini pentru dragos bucur

Dragoș Bucur: Linșarea publică funcționează foarte bine

Dragoș Bucur militează pentru drepul la opinie proprie, într-o lume uniformizată, în contextul pandemiei de coronavirus.

„De fiecare data cand cineva are o parere impotriva curentului in ceea ce priveste gestionarea „crizei Covid” si a masurilor luate de guverne, este imediat transformat in bufon, ironizat, considerat adept al teoriilor conspirationiste ieftine, „anti-reptilian” si asa mai departe. Este de inteles, linsarea publica functioneaza foarte bine.
Actorul e de părere că „indiferent despre cum credeti ca guvernul Romaniei a gestionat local aceasta pandemie” distanțarea fizică pe termen lung nu este benefică sănătății mentale și emoționale.
Acesta consideră că nu e „normal sa intrati in case dupa ora 23.00 ca nu cumva sa „imprastiati boala” si sa nu va vedeti parintii sau copiii de luni de zile”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private