Sari la conținut

Mesaj rune pentru ACEASTĂ zodie: Noroc bun pentru tine. Atenționări de luat în seamă pentru Capricorni, Lei și Berbeci

Horoscop săptamanal rune
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Rune numerologie

Rune 3 februarie 2023. Este ziua în care mai multe zodii vor avea parte de surprize plăcute. Pentru Gemeni, Pești, Fecioare și Săgetători, runele anunță prosperitate, bucurie și noroc.

Pe de altă parte, există și atenționări de luat în seamă pentru Capricorni, Lei și Berbeci, potrivit sfatulparintilor.ro.

Rune 3 februarie 2023: BERBEC- Despărțire

Runa etalata – Othila : Situatia ta prezenta are doua aspecte. Daca esti interesat in relatia cu cineva, este posibil ca sa fie timpul sa faci o schimbare in dinamica acestei relatii. Chiar si o despartire poate fi ceva benefic desi la prima vedere este trist. Ati fost impreuna, ai avut anumite satisfactii impreuna insa si o separare aduce noi satisfactii daca nu mai e ceea ce trebuia sa fie.

TAUR- Atenționare

Runa etalata – SOWULO, inversata. Daca ai parte de o surpriza neplacuta sau asa crezi tu ca este, daca tu faci cuiva o surpriza si este considerata neplacuta, runa Sowulo inversata te invita sa te duci in interiorul tau si sa scoti adevarul adevarat la lumina. Ai actionat din adevar si iubire sau din frica sau control ? Runa este simbolul soarelui si este asociata cu razele sale cele mai puternice si stralucitoare. Energia sa se aseamana cu a unui bulgare urias si orbitor de lumina. Sowulo aduce adevarul vital la lumina pentru a fi cunoscut de tine si de cine are nevoie sa il stie. Energia sa este conectata cu zeul Balder, cel prea frumos, intelept, stralucitor si milostiv. Ori de cate ori nu esti in energia adevarului, Sowulo te va atentiona.

GEMENI- Ascultă-ți intuiția

Runa etalata – Wunjo : Iata un mesaj de la puterile superioare ce vine prin aceasta runa : lasa bucuria sa intre in viata ta. Fa-ti o fapta buna tie si celor din jurul. Care va fi aceea ? Intuitia iti va spune !

Rune 3 februarie 2023: RAC- Contemplare

Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna “nimic” ci inseamna “orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.

LEU- Atenție la emoții

Runa etalata – ALGIZ. Ti se solicita sa iti controlezi emotiile. Actiunile corecte sunt principala forma prin care te poti proteja de esec. Daca ai o durere sau o turbulenta emotionala, nu incerca sa te ascunzi de ea pentru ca este doar durerea si turbulenta de dinainte de progres.

FECIOARA- Transformare

Runa etalata – Dagaz: Echilibrul si armonia domnesc in Univers. Nu va dura mult pana cand o situatie se va schimba in bine. Daca a fost intuneric in viata ta, urmeaza sa rasara soarele. Asteapta-te o transformare, fie spirituala sau materiala. Urmareste oportunitatile.

Rune 3 februarie 2023: BALANTA- Lasă trecutul în urmă

Runa etalata – Hagalaz: Este nevoie sa distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare in bine. Chiar daca iti este frica de pierdere, ea este in folosul dezvoltarii tale, personale sau profesionale.

SCORPION- Răbdare

Runa etalata – Isa : Aceasta runa te sfatuieste sa nu te dai cu capul de zid, sa eviti miscari bruste si atacuri energetice. Conceptul “cine vrea sa reuseasca reuseste” acum iti poate crea un mare deserviciu daca il urmezi. Cel mai mult ai nevoie acum de rabdare, rezistenta si flexibilitate – nu incerca sa fortezi si sa influentezi o situatie. Intelege ca exista perioade de asteptare, chiar de abandonare temporara a unui subiect la care te gandesti.

SAGETATOR- Prosperitate

Runa etalata – JERA: Runa Jera este una din acele rune ce vorbeste despre ciclurile naturale ale anului, in acest caz despre recolta de toamna. Aceste cicluri sunt eterne. Prin mesajul sau de recolta si bogatie in urma trudei, aceasta runa poate simboliza graviditate sau orice alta forma de a culege fructe si roade, si este in special un indicator al ciclurilor de viata date de karma sau de providenta – ce semeni, aceea culegi. Vei culege, asadar, ceea ce ai semanat, dar recolta va fi una buna si bogata. Este semn de prosperitate.

Rune 3 februarie 2023: CAPRICORN- Retragere

Runa etalata – Mannaz : Daca cineva are o atitudine nepotrivita fata de tine si este ceva personal si nu poti suporta, incearca sa stai departe de aceasta persoana si de manifestarile sale negative, figurativ vorbind ascunde-te. E o idee sa fii mai discret si retras si la munca. Cu cat mai putin in lumina atentiei, cu atat mai bine pentru moment.

VARSATOR- Calatorie benefică

Runa etalata – RAIDO. Runa Raido este simbolul calatoriei, a carului de razboi sau a tot ce inseamna cerc si mersul in bucla. Energia sa este de pamant precum o roca vulcanica si este conectata cu Tyr, zeul curajului si bataliilor vietii de zi cu zi. Raido transmite ca poti crea ca cerc in timp ce tu stai in mijlocul sau. Cuvinte ca reincepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune. Raido iti vesteste aici o viitoare calatorie benefica sau o mutare in alt spatiu. Esti in miscare insa oriunde te va duce roata vietii, tu trebuie sa ramai centrat in mijlocul cercului.

PESTI- Noroc

Runa etalata – Sowelu : Tu esti suficient de puternic incat sa aduci lucrurile la nivel de recolta. Norocul bun se anunta pentru tine si totul este pozitiv. Totusi, nu este o perioada de odihna si relaxare – trebuie sa analizezi si partile intunecate din natura ta. Puterea enorma a soarelui iti va da puterea de a face fata si a depasi orice fara frica. Solutia pentru problemele tale este in intelegerea ta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel