miercuri, septembrie 28, 2022

Mesajul Danei Budeanu pentru cei care susțin consumul de gândaci, greieri şi lacuste. Creatoarea de modă și-a spus părerea despre decizia Comisiei Europene de a autoriza, încă din februarie, promovarea greierelui de casă (Acheta domesticus) ca aliment nou în Uniunea Europeană.

În acest context, Dana Budeanu a fost întrebată dacă există posibilitatea ca acest demers să fie acceptat și în România.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

„Mi se pare un cretinism. Ni se dau aşa nişte subiecte de rostogolit, trebuie să fim deschiși. Ăsta este progresismul, știți? Trebuie să fim deschiși acum pentru a mânca insecte şi cai verzi pe pereți.

Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Progresiștii, da. Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig.

Tot aia care ne îndemnau cu înțepatul ne îndeamnă acum să stăm în frig şi ce mișto era pe vremea lui Ceaușescu. Păi parcă ați folosit Revoluția în campanie. Ok.


Mesajul Danei Budeanu pentru cei care susțin consumul de gândaci, greieri şi lacuste

Eh, tot aia ne încurajează să mâncăm insecte că au mâncat ei viermi şi au fost buni. Continuați.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

Aşa încet, încet se schimbă lumea. Avem timp. 50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost.

Pentru că noi ne-am ars cu mascarada cu boala lui calache şi acuma eu nu mai fac nimic fără studii.

Corect? Deci stăm, facem experiențe pe ăștia, pe progresiști 10-20 de ani. Mănâncă ăștia viermi etc, după aia facem studiu să vedem ce li s-a întâmplat în organism, că se face pe o generație studiul, nu? Nu o să mai pripesc!

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Vreau să văd exact ce se întâmplă. Nu vreau peste 5 ani să încep să nu mai am degete la picioare. Vreau să fiu atentă! Şi după ce facem studiu, că aştia care susţin trebuie să fie cobaii mâncăm şi noi”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private