Sari la conținut

Mesajul profetului de la Maglavit, omul lui Dumnezeu: Ţara o să fie trădată de cei care o conduc. Românii vor pleca din țară cu milioanele

Petrache Lupu, ciobanul din Maglavit, omul care a pretins că a vorbit cu Dumnezeu, s-a născut în 1907 și a murit în anul 1994. A prins ambele războaie mondiale, a trăit sub toate guvernările, inclusiv sub comunişti.

Înainte de muri, le-a spus oamenilor să se roage, pentru că răul o să vină peste România, pentru că și-au omorât conducătorul de Crăciun.

Tot referitor la români, Petrache Lupu a mai spus: „Dacă nu vă pocăiți, din steaua mare care vine de la Răsărit va curge mult sânge pe pământul ăsta și va fi foamete mare și multă suferință” și că „Dacia va redeveni centrul spiritual al lumii”.

Mesajul profetului de la Maglavit, omul lui Dumnezeu: Ţara o să fie trădată de cei care o conduc

Profeția făcută de Petrache Lupu la Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului din 1 octombrie 1936 este mai puțin cunoscută.

Cu toate acestea, această profeție pare că descrie starea de fapt a acestor zile în care trăim. Este incredibil cum un om simplu, neștiutor de carte a descris cu aproape un secol în urmă nu numai pandemia de coronavirus (care va ține doi ani), dar si situatia politica actuală și cu războiul din Ucraina.

„Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor.

Se vor băjeni ( vor părăsi țara, n.red.) cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin.

Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie.

Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne!

Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor.

Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel