marți, septembrie 29, 2020

Mihaela Bilic: Dacă vrei să slăbești mult și repede, acesta este alimentul pe care te poți baza

Mihaela Bilic, celebrul nutriționist, ne spune că nu putem greși, dacă alegem o dietă cu acest aliment în prim plan! Slăbește mult și repede, mai ales în perioada dinaintea verii, când poate fi asociat cu toate minunățiile de legume.

Așadar, iată ce a transmis medicul Mihaela Bilic pe pagina domniei sale de Instagram.

Citește și:

Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescență după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă.

Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

Citește și:

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetătorii englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate.

Citește și:

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate – indiferent câtă grăsime are sau cum se numește, transmite nutriționista urmăritorilor săi din online.

Parteneri