luni, noiembrie 28, 2022

Cancerul se poate ține la distanță cu un tratament naturist. Dalai Lama a divulgat leacul care poate să fie un înlocuitor bun pentru citostatice. Băutura se prepară din patru ingrediente: 2 lămâi, miere, usturoi și bicarbonat de sodiu.

MIRACULOS! Dalia Lama te învață cum să scapi de ”o problemă majoră”

Și Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a vedetelor, este adepta unui stil de viață sănătos. Și ea consumă, zilnic, o lingură din maceratul divulgat de Dalai Lama.

Te-ar mai interesa: Atenție femei! RUJURILE conțin un amestec de subst...

„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă”.

„E ce mai bun tratament naturist de cancer , care are de şapte ori puterea citostaticelor. Luaţi miere de albine adevărată, de la ţărani, nu din comerţ. Eu aşa trăiesc. Medicii sunt antrenaţi să ne spună că suntem bolnavi, aşa că luaţi aminte”, a mărturisit Carmen Harra la un post tv.

Pe lângă licoarea pe care o consumă zilnic, parapsihologul Carmen Harra consumă doar alimente sănătoase. Clarvăzătoarea spune că nu mai consumă de ani buni la carne.

Te-ar mai interesa: Misterul celui mai longeviv medic din lume. A trăi...

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile

„Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private