Sari la conținut

Mircea Geoană, adevărul despre starea sa de sănătate: Eram varză. Doctorii și asistentele se uitau la mine ca la un cobai. Cum se simte acum Secretarul General Adjunct NATO

Mircea Geoană, adevărul despre starea sa de sănătate: Doctorii și asistentele se uitau la mine ca la un cobai. Cum se simte acum Secretarul General Adjunct NATO

După o serie de speculații privind starea sa de sănătate, Mircea Geoană s-a decis să facă lumină și a decis să vorbească despre prima dată despre problemele cu care se confruntă.

Cel care a fost pentru o seară președintele României în 2009, a primit o veste grea de la medici, și anume că suferă de cancer limfatic, boală cu care încă se luptă.

Însă, în ciuda acestui diagnostic crunt și a schimbării dramatice și vizibile prin care a trecut, fiind acum chel, mai slab, palid și vizibil epuizat, se pare că numărul doi în NATO se simte bine.

Mircea Geoană, adevărul despre starea sa de sănătate: Doctorii și asistentele se uitau la mine ca la un cobai

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a împrtășit, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, despre problemele de sănătate pe care le-a avut, mai ales după ce multă lume s-a întrebat de ce e atât de slăbit:

„Viața nu-ți aduce exclusiv succes și bucurii, mai vin și necazuri, mai vine și boala. Mai vine și o problemă care se poate întâmpla la job, la slujbă, la pensie, se întâmplă.

Am fost la un control după 2009. Eram varză. M-au pus pe niște aparate și au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții.

Doctorii cu asistentele, cu doctorii mai tineri, cu profesorul …se uitau la mine ca la un cobai. Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic.

Rezultatul analizei era normal. Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine”, spus Secretarul General Adjunct al NATO.

Cum se simte acum Secretarul General Adjunct NATO

După mai multe speculații legate de faptul că Geoană ar fi fost diagnosticat cu o boală extrem de grea, urmată de un tratament agresiv în urma căruia a rămas fără păr, Secretarul General Adjunct al NATO a vorbit și cu Marius Tucă, încercând să lămurească lucrurile:

„Sunt bine. Am avut o sperietură. Har Domnului și fiindcă am o genă bună, m-a ajutat să trec peste hop. Am avut o sperietură care a trecut. Ne uităm înainte”, a spus Mircea Geoană, în emisiunea lui Marius Tucă, transmisă de Gândul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel