Sari la conținut

Mititelul Jr. ar fi fost mutat la ”Spitalul 9.” Cât va rămâne internat la psihiatrie

Adrian Mititelu Jr.
Sursa foto: wobiz.ro
Adrian Mititelu Jr, supradoza de antidepresive

Adrian Mititelu Jr. a fost recent internat la ”Spitalul 9”, adică la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, potrivit cancan.ro. Detaliile furnizate de sursa inițială includ evaluările medicale, precum și durata estimată a internării sale, deși numărul exact de zile nu a fost specificat. Se pare că fiul patronului de la FC U Craiova va fi absent de acasă pentru o perioadă. 

Adrian Mititelu Jr. a trecut printr-un weekend extrem de dificil din cauza unui episod sever de stres. Fiul cunoscutului om de afaceri a consumat o doză mare de antidepresive care i-a provocat stări de rău, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul tatălui său și al unui prieten, înainte de a suna la serviciul de urgență 112. Urmare a apelului său, a fost transportat rapid la Spitalul de Urgență Floreasca, unde medicii au aplicat imediat un protocol medical specific situațiilor de urgență, ce a inclus intubarea și realizarea unor spălături gastrice.

Mititelul Jr. ar fi fost mutat la ”Spitalul 9”

Din fericire, începând de luni, starea lui Adrian Mititelu Jr. s-a îmbunătățit, părinții săi vizitându-l în cursul serii. Ziua următoare, reporterii cancan.ro a reușit să-l surprindă pe tânăr în timp ce se plimba pe holul secției ATI, un indiciu că își revenise considerabil. În jurul orei prânzului, el a fost supus unei serii de examinări medicale suplimentare. Din fericire, pericolul părea să fi trecut pentru fiul patronului de la FC U Craiova.

Șoferul familiei Mititelu a fost prezent constant la Spitalul de Urgență Floreasca. La un moment dat, acesta a întrebat ce va urma pentru Adiță.

O asistentă a răspuns scurt: “Va fi dus la Obregia, iar colegii de acolo vor lua decizia,” precizează cancan.ro.

Conform procedurii în astfel de situații, Adrian Mititelu Jr. nu a fost externat, ci transferat la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, cunoscut sub numele de “Spitalul 9”. Acolo, medicii i-au efectuat o evaluare care, conform surselor, a arătat că starea lui era stabilă, iar fiul afaceristului conștientiza greșeala făcută. Cu toate acestea, conform protocolului, Adrian Mititelu Jr. va rămâne internat la secția de psihiatrie pentru o perioadă suplimentară și va fi supus unei atente supravegheri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel