joi, martie 30, 2023

Din primele informații, regizorul Dan Puican a murit în timp ce se afla la Pelerinajul cu ocazia sărbătorii Sfânta Maria, la Mănăstirea Sțmbata de Sus.

Alexandru Arșinel a primit cu durere vestea trecerii în neființă a fostului soț al Stelei Popescu, partenera sa de scenă.

„Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români”, a declarat în direct la Antena 3, actorul Alexandru Arșinel.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A crescut cu 16% incidenţa cazur...

Regizorul Dan Puican s-a născut pe 6 martie 1933 la Oltenița. El a fost actor și regizor, fiind celebru pentru activitatea sa în domeniul teatrului radiofonic. A regizat peste 1000 de piese de teatru, care vor rămâne în amintirea muncii sale.

El avea 88 de ani și vorbise în urmă cu câteva luni despre cum nu poate să treacă peste moartea Stelei Popescu.

„Au trecut deja trei ani de la decesul Stelei, pe care am iubit-o și am îndrăgit-o mereu. Îmi este dor de ea, chiar dacă noi ne-am despărțit, în tinerețe.

Nu ne-am mai înțeles, dar am rămas prieteni, venea la noi acasă, la masă, râdeam împreună. Nu am ascuns asta niciodată. Nu am mai fost la cimitir la Stela pentru că este foarte departe, însă soția mea a împărțit niște pachete, la trei ani de la moartea ei, de pomană.

Te-ar mai interesa: Antibiotice naturale: scapă de infecțiile bacterie...

Asta facem în fiecare an. Acum, cu pandemia asta, nu mai are timp lumea să se gândească la artă, la teatru.”, a declarat regizorul Dan Puican.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private