vineri, iulie 10, 2020

Condimenteaza-ti viata sexuala cu urmatoarele trucuri simple.

Danseaza. Fie ca dansezi singura sau cu un partener, daca te misti bine sau nu, dansul creeaza sex appeal si este de asemenea un mod de a cunoaste oameni noi. In plus, iti creste increderea in sine, ceea ce este foarte important pentru o viata sexuala implinita.

Fa exercitii. Acesta este cel mai sigur mod de a-ti crea un corp sexy. Te ajuta sa ai energie pentru partide mai lungi de sex, iti sporeste flexibilitatea si astfel ai sansa de a testa o gama larga de pozitii sexuale pe care nu le-ai mai incercat pana acum. Numeroase studii stiintifice au demonstrat ca acele cupluri care fac exercitii fizice impreuna isi consolideaza relatia si au un libidou mai crescut decat alte cupluri.

Citește și:

Muzica. Exista numeroase genuri muzicale care iti pot fi de ajutor cand vine vorba de sex. In timpul actului sexual, muzica de pe fundal ajuta sa va sincronizati ritmul si contribuie la crearea unei atmosfere relaxate. O muzica linistita te relaxeaza si te ajuta sa te concentrezi asupra partenerului si a propriei placeri, in timp ce o muzica ritmata iti sporeste placerea fizica si te provoaca sa incerci lucruri noi.

Citește și:

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri