joi, martie 30, 2023

Monica Anisie, ministrul Educației, a făcut precizări într-o conferință de presă, că redeschiderea creșelor și a grădinițelor, atât publice cât și private, este posibilă după publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al miniștrilor Educației, Sănătății și Muncii, notează HotNews.ro.

Acest ordin va stabili în ce condiții își pot relua activitatea creșele, grădinițele de stat și after-school-urile, indiferent dacă sunt private sau de stat.

Te-ar mai interesa: Studentă la medicină, omorâtă de un medicament cum...

Monica Anisie a menționat că, în ceea ce privește ministerul pe care îl conduce, normele pentru redeschiderea creșelor și grădinițelor sunt în pregătire și vor fi finalizate probabil luni.

Recent, președintele Klaus Iohannis a declarat că principalele măsuri de relaxare care vor fi luate de la 15 iunie vizează deschiderea mallurilor, fără restaurante şi locuri de joacă, și a grădiniţelor, creşelor, afterschoolurilor private, cu măsuri speciale de distanţare.

Sursă Foto: Monica Anisie Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private