miercuri, septembrie 28, 2022

Monica Pop a izbucnit. Celebrul medic a scris un mesaj despre familiile celor decedați în perioada COVID și spune că aceștia ar trebui să devină „eroi ai pandemiei” cu indemnizație! „Măcar atât, pierderile sunt oricum ireversibile!!!”.

„Atentat la sănătate dar și la bugetul țării!

Pacienții cronici, (aici nu vorbim de cei cu COVID), care nu s-au putut trata din motiv de ordine aberante, sau familiile celor decedați, să devină ”eroi ai pandemiei” cu indemnizație! Măcar atât, pierderile sunt oricum ireversibile!!!

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Mihai Șora. E cu aproape 60 de...

Au plătit asigurările ca și până atunci, dar mulți nu s-au putut trata! Se știe!

Atentat grav și la bugetul țării, prin oprirea majorității activității multor spitale și policlinici, situație în care unii pacienți au decedat!!! Iar mulți supraviețuitori neputându-se trata la timp, au ajuns în stadii foarte avansate de boală, devenind persoane cu handicap definitiv, cu dizabilități pe viață! Nemaiputând lucra, au ajuns sau vor ajunge.

Fără nicio vină! Să prejudicieze statul și de mâna de lucru și prin plata sumelor pentru indemnizațiile de handicap, mulți cu însoțitori plătiți! Tot din buget! Deși dacă strategia era normală, tratați corect, la timp, puteau fi încă apți de lucru și de viață!

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Unde scrie că bolnavul cronic nu trebuie tratat la timp, după schema (protocolul) de tratament și control boala lui evoluează? Tratamentele se modifică în funcție de evoluție! Știau, dar nu au ținut cont! Au încălcat tocmai ei protocoalele! Care nu au vreun amendament de punere în practică, după câte știm!

Cum s-au putut da asemenea ordine împotriva oamenilor bolnavi???!!!

Toți ”autorii” lor să își asume și să plătească în grup aceste greșeli imense! Uneori fatale!!!

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

Au făcut achiziții aberante, cică pentru profilaxia bolii, dar închiderea spitalelor, a policlinicilor și a cabinetelor în proporție foarte mare tot în folosul românilor a fost??!!!

Ordinul, (ordinele) privindu-i pe bolnavi, unii externați cu forța din spitalele in care erau internați (pentru a-si rezolva problemele de sănătate) pe motiv ca nu erau acuți imediat, e ceva normal? A mai făcut așa ceva vreo țară? NU, categoric! Iar acești pacienți așa-ziși cronici, neputând fi tratați, s-au transformat foarte mulți în acuți, dacă au mai apucat. Unii din ei sunt prin cimitire, genocid nu? Alții cu dizabilități grave! Pe veci!

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...

Justițiabilii și justițiarii ce spun? S-au sesizat???!!!

Iar cei care au ajuns așa pentru că așa au gândit, greșit, decidenții și demonstrează că nu au putut fi tratați la timp, să devină pacienții eroi ai pandemiei! Cu pensie, ”indemnizație” specială! Inclusiv soții/soțiile celor decedați! Și copiii!

A fost mai rău decât la Revoluție! Muuuult mai mulți decedați! Statistici publice!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private