Sari la conținut

Monica Pop, avertisment: „De ce vând iluzii? Minciuni ordinare! Nu există medicament minune care redă vederea fără…”

Monica Pop, avertisment: „De ce vând iluzii? Minciuni ordinare! Nu există medicament minune care redă vederea fără…”

În urmă cu câteva zile, prof. Dumitru Constantin Dulcan, autorul multor lucrări cu conținut eseistic și filosofic, printre care și „Gândirea omului modern” și „Inteligența Materiei”, atrage atenția că există oameni care îi „fură” imaginea, pentru a-și promova produsele.

Monica Pop, avertisment: „De ce vând iluzii? Minciuni ordinare! Nu există medicament minune care redă vederea fără…”

Iată că a venit rândul unei alte personalități să atragă atenția public asupra faptului că numele îi este folosit fără voia sa pentru promovarea unor produse false. Medicul oftalmolog Monica Pop avertizează asupra acestui fenomen periculos, din ce în ce mai răspândit în ultimul timp.

„Pe Facebook, Fake-uri mari! Fake-uri multe! De ce se vând iluzii?! Nu am nicio legătură cu niciun medicament! Interviu inventat! Minciuni ordinare!

Orice poveste lungă de pe Facebook despre vreun medicament-miracol inventat de vreun student „eminent” sau de vreun medic (inexistenți în realitate), cu premii primite la congrese și alte minciuni, e înșelătorie! Nu credeți! Nu cumva să cumpărați!”, a atenționat Monica Pop.

Medicul oftalmolog îi avertizează pe români, în special pe cei „naivi și creduli”, că nu există „medicamete minune” care pot să redea vederea „fără intervenție”.

„Altă înșelătorie oribilă şi periculoasă pe FB. Tot pentru naivi şi creduli. Interviu fals, inventat, inexistent! Cum să credeți într-un medicament minune care redă vederea fără nicio intervenţie. Cum poate crede cineva că eu mă pot preta la asemenea mizerabilă reclamă?!

Nişte nemernici fără scrupule folosesc numele meu (şi nu numai) pentru a înșela şi câştiga bani prin înșelătorie. Fiți atenți! Nu cumva să cumpărați”, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de socializare

„Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?!”

Reamintim că, la începutul anului, Monica Pop a atras pentru prima oară atenția că au apărut o serie de postări de tip fake news despre medicamente care ar fi ajutat-o să slăbească. Pop a subliniat că totul este o înșelătorie.

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele “Medicamente“, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară!

E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecintele lor?

Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide  etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciti! Oribil!

Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur!  E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legatura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționati de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca “Miraculoase” pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc!

De ce permiteti asa ceva? La oameni v-ati gindit?????!!!!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel