Sari la conținut

Monica Pop, consternată: Doar atât a meritat marea noastră actriță?

dr. Monica Pop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Pop,

Din cuprinsul articolului

Monica Pop, consternată. Celebrul medic a scris un mesaj dur după ce mormântul unei actrițe cunoscute a ars ca o torță. 

Monumentul funerar de pe mormântul actriței Florina Cercel nu a fost realizat din ciment, așa cum ar fi trebuit, ci dintr-un carton dur.  Potrivit RețeteșiVedete, se spune că focul s-a pornit de la o lumânare aprinsă de un admirator.

„INCREDIBIL!!! OAMENI DE NIMIC

MONUMENT FUNERAR DIN MATERIALE INFLAMABILE – DOAR ATIT A MERITAT MAREA NOASTRĂ ACTRIȚĂ ●FLORINA CARCEL???!!!●

Aflam cu consternare ca a ars complet monumentul funerar de pe mormintul marii actrițe FLORINA CERCEL!!! La Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor, unde Florina isi doarme somnul de veci de peste 3 ani! Incredibil! Cum sa ardă complet???!!! Așa ceva…!

Piatra sau bronzul ( asa cum fusese prezentat) nu sint materiale inflamabile! Cine a putut face grozăvia asta si de ce?!

Cum sa faci si sa pui un monument din materiale inflamabile pe un mormint, mai ales pe unul al unei mari vedete, persoană iubită si venerată de milioane de oameni și unde se pun mereu luminari, deci pericol iminent si permanent de incendiu ?! Monumentul, arătos de altfel, a fost prezentat ca fiind „opera”unui artist cunoscut! Cum monument funerar din material inflamabil?! Cum si cine se poate preta la asa ceva??!!INCREDIBIL!!!”, este mesajul pe care Monica Pop l-a postat pe Facebook.

Regretata artistă s-a stins din viață în urmă cu trei ani, la vârsta de 76 de ani, în locuința sa. Anunțul despre acest tragic eveniment a fost făcut de Teatrul Național I. L. Caragiale. A fost înmormântată în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

Răpusă de o boală necruțătoare

Actorul Virgil Ogășanu a povestit la acel moment că știa că are niște probleme de sănătate, iar la deplasarea cu piesa „Gaițele” a acuzat o oboseală și voia să ajungă la spital să vadă ce are. Medicii i-au pus Florinei Cercel un diagnostic cunt. Acela a fost momentul în care actrița s-a închis în ea și nu i-a lăsat în preajmă decât pe cei apropiați și familia. I-a gonit pe toți cei care veniseră să o vadă spunându-le: „Lăsați-mă în pace că vreau să plec!”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel