Sari la conținut

Monica Pop, revoltată de atitudinea unor politicieni: „Stiți cum se numesc cei care lovesc un om când e la pământ? Sunt trădători și lași de profesie. Și așa vor fi veșnic”

Monica Pop, revoltată de atitudinea unor politicieni: „Stiți cum se numesc cei care lovesc un om când e la pământ? Sunt trădători și lași de profesie. Și așa vor fi veșnic”.

Știrea potrivit căreia fostul președinte al României, Traian Băsescu, a ajuns în stare gravă la spital la două zile după ce judecătorii ÎCCJ au decis că a colaborat cu Securitatea, a dat naștere unui val de reacții din partea reprezentanților clasei politice.

Monica Pop, revoltată de atitudinea unor politicieni: „Stiți cum se numesc cei care lovesc un om când e la pământ? Sunt trădători și lași de profesie. Și așa vor fi veșnic”

Medicul oftalmolog Monica Pop atrage atenția românilor că ceea ce se întâmplă în cazul președintelui Băsescu este totl lipsit de omenie. Pacientul Băsescu nu are nicio legătură cu omul politic Băsescu.

„Unii care i-au fost aproape si au profitat din plin de existenta sa, si-au amintit acum, că a si gresit dar, pe vremea aceea îi „faceau pantofii””, este de părere Monica Pop.

„ELECTORAT, TINETI-LE BINE MINTE NUMELE!

UNII Politicieni, multi lipsti de demnitate si de caracter altii banuiti doar, si-au aratat cu aceasta ocazie adevarata față!

Acum domnul Basescu este pacient! Si nu unul foarte simplu ca patologie! Ce legatura are asta cu mandatele politice?!

Unii care i-au fost aproape si au profitat din plin de existenta sa, si-au amintit acum, că a si gresit dar, pe vremea aceea îi „faceau pantofii” și lasitatea nu le-a permis sa ia vreo atitudine!

Acum dau cu mult noroi, aratindu-si la greu josnicia! Stiti cum se numesc cei care LOVESC UN OM CIND E LA PĂMÎNT?! 2-3 epitete foarte dure îi caracterizează si pe care ei le merită din plin!

Mare atentie la ei, români, drag ELECTORAT, pentru ca ei asa vor face mereu, ei ăștia sînt, trădatori si lasi de profesie si asa vor fi veșnic! Josnicia si lipsa de caracter NU se vindecă!

Ei „se dau” cu cel puternic, oricine ar fi, nu din vreo convingere ci, clar, din interes si nu au nicio problema in a-l blama, trăda si parasi la greu!

NU UITATI NUMELE LOR LA ALEGERI! AVETI OCAZIA ACUM SA-I FACETI SA DISPARĂ! DEFINITIV!”, a scris medicul Monica Pop pe pagina de Facebook.

Eliza Ene Corbeanu, avocata lui Traian Băsescu, a transmis aseară că acesta se simte mai bine, chiar dacă se află în continuare în spital în Bruxelles.

Reamintim că fostul președinte Băsescu a mai fost internat în urmă cu doi ani la spitalul de urgență din Paris, unde a fost supus unei operații pe aortă.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: