marți, octombrie 4, 2022

Monica Pop, secretul unei imunități puternice: „Niciodată să nu pleci de acasă fără…”

Cunoscutul medic Monica Pop atrage atenția că, pentru a avea un bun mecansim de apărare, estee important să „mâncăm o proteină” înainte de a ieși din casă. Specilistul a împărtășit un tratament pentru creșterea imunității.

„Aproape toată populația are deficit de vitamina D3”

Pe lângă partea medicamentoasă, medicul spune că este extrem de important ce mâncăm mai ales în această perioadă în care cazurile de Omicron se extind cu repeziciune.

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:

  • Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
  • Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
  • Vitamina D3, foarte, foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic.

La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Totul 1 lună.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în „acțiune”!

Te-ar mai interesa: Ai observat modificări în vorbire și voce? Atenție...

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, dezvăluie medicul Pop.

Monica Pop, secretul unei imunități puternice: „Niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine”

Toți avem celule maligne în organism dar sunt eliminate de sistemul imunitar. „Orice om are celule canceroase în sânge. Dar se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greșeli care scad imunitatea”, atrage atenția Monica Pop.

„Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special. Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: Pandemia nu s-a terminat! Valul 7 ...

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient.

Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută” a mai spus medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private