vineri, februarie 3, 2023

Motivul incredibil pentru care un bărbat din SUA a fost debarcat din avion! „E absurd!”

Întâmplarea a avut loc într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), când Adam Jenne, un american în vârstă de 38 de ani, a fost debarcat din avion pentru că a purtat o pereche de chiloți tanga în loc de mască.

Bărbatul a mai călătorit cu avionul de 20 de ori cu acest tip de mască improvizată. Însoțitorii de bord i-au cerut să poarte masca obișnuită, amenințându-l cu debarcarea.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea modei. A murit unul dintre ce...

„Cred că cel mai bun mod de a ilustra absurdul este tot prin absurd. Fiecare zbor a fost întâmpinat cu reacții diferite din partea echipajului de zbor”, a declarat Jenne pentru NBC.

Motivul incredibil pentru care un bărbat din SUA a fost debarcat din avion! „E absurd!”

Bărbatul a ales să părăsească avionul în loc să-și încalce principiile, mai ales pentru că, spune el ”compania a declarat în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sigure, pentru că reînnoiesc aerul la fiecare 30 de secunde”.

De asemenea, i se părea absurd să i se ceară să poarte o mască în avion, deoarece pasagerii oricum își scot masca pentru a mânca.

Adam a adăugat că din luna iunie 2020 s-a urcat în 20 de avioane purtând acest tip de mască și a fost doar o dată debarcat, în urmă cu trei săptămâni.

Te-ar mai interesa: Catinca Roman: Nu prea mă apuc să intru în polemic...

Bărbatul și-a comparat abordarea cu cea a activistei de culoare Rosa Park. Aceasta a declanșat o mișcare de boicot prin refuzul de a se ridica la ordinul unui șofer de autobuz din Montgomery, care  i-a cerut să îi cedeze locului unui bărbat alb care stătea în spatele autobuzului.

Transportation Security Administration (TSA) cere călătorilor să poarte măști în aeroporturi, în avioane, autobuze și trenuri.Mandatul a fost prelungit cel puțin până în luna martie a anului viitor.

Te-ar mai interesa: Factorii majori care îți distrug zilnic sistemul i...

Adam Jenne refuză să se conformeze acestor reguli.

„Nu port deloc masca în aeroport. Fiecare schimbare din țară a fost adusă de oameni obișnuiți”, a spus acesta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private