Categories: Ştiri sănătate

Multă lume o știe ca mama eroină și soția perfectă, însă Anca Serea ascunde o dramă greu de imaginat din prima casnicie. Cât de tragic!

Anca Serea este cunoscută în mediul online ca mama eroină, o prezență extrem de pozitivă cu o căsnicie frumoasă alături de Adi Sînă. Însă nu multă lume știe prin ce tragedie a trecut frumoasa mămică și cât de greu și-a deschis inima să poată iubi din nou.

Anca Serea devastată după ce primul soț i-a murit în brațe

Deși afișează un optimis molipsitor, Anca Serea ascunde un trecut tragic. Primul soț a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a pierdut lupta cu viața la scurt timp de la căsătorie.

Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, iar relația lor a fost una deosebită. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că s-a îndrăgostit imediat de fostul ei soț, care o răsfăța mereu. Cei doi au devenit părinții a doi copii frumoși, David și Sarah.

Nimic nu avea să prevestească tragedia din viața lor. După mai multe analize, s-a descoperit că Filip Poplingher suferea de leucemie, urmând o perioadă extrem de grea pentru Anca Serea și partenerul ei de viață.

Vedeta a găsit puterea să vorbească despre primul ei soț acum câțiva ani, pe când concura la ”Uite cine dansează”: „Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”.

Tot vedeta TV a fost cea care a povestit că boala nemiloasă n-a dat semne concrete înainte și nici nu s-a arătat la analize: ”Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”.

Din nefericire, în ciuda faptului că Filip a urmat tratament de specialitate în America și India, acesta a pierdut lupta cu leucemia în 2010, lăsând în urmă o văduvă îndurerată și doi copii minori.

În prezent, frumoasa vedetă are o căsnicie frumoasă alături de Adrian Sînă, care a reușit să îi cucerească inima într-o perioadă extrem de grea pentru aceasta. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton

Recent Posts

Epidemie de miopie! Jumătate din populaţia planetei va avea nevoie de ochelari

Cercetătorii estimează că aproximativ jumătate din populația planetei va avea nevoie de lentile de corecție…

2 ore ago

Se schimbă tratamentul pentru pacienţii cu diabet. Ţara europeană care a luat decizia radicală

O ţară europeană a luat decizia radicală de a începe să le ofere pacienţilor care…

3 ore ago

ANM, semnal de alarmă: PLOI şi VIJELII de Paște. PROGNOZA detaliată

Meteorologii atrag atenţia că vremea va continua să fie capricioasă, iar temperaturile vor scădea la…

3 ore ago

Decizie-şoc luată de familia marelui fotbalist argentinian Diego Maradona. Un nou raport privind cauzele decesului

Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit în 2020, au cerut justiţiei…

4 ore ago

Cele mai periculoase 3 băuturi pentru diabetici

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), valoarea normală a glicemiei la adulţi este cuprinsă între…

4 ore ago

Medicii din Iaşi au prelevat organe de la un donator din Bulgaria

Agenţia Naţională de Transplant (ANT) anunţă că medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de…

5 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic