miercuri, februarie 8, 2023

Neti Sandu, previziuni pentru 2022. „Fiecare pentru el, atât pot să spun”. Fecioarele au șanse să se căsătorească, iar Vărsătorii şi Peştii au parte de bani mai mulţi decât până acum.

Astrologul Neti Sandu a declarat în emisiunea „La Măruță”, că anul următor va fi în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, stă de obicei un an de zile într-o zodie. Dar în anul următor va sta o jumătate de an în zodia Peștilor și cealaltă jumătate în zodia Bebecului.

Te-ar mai interesa: Mesajul unui medic despre preotul care se zbate în...

Neti Sandu, previziuni despre România. „Fiecare pentru el, atât pot să spun”

„Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. Cât va fi Jupiter în zodia Peștilor, o să mai putem visa, oamenii vor empatiza mai uşor, vor fi hipersensibili, iar lucrurile se vor aşeza.

Dacă fiecare om îşi va face un fel de insight, atunci când Jupiter va intra în Berbec, îşi va găsi puterea, energia de început, pentru că ăsta este Berbecul, este zodia locomotivă şi ţâşneşte dintr-odată şi atacă acolo unde e nevoie şi astfel ne putem împlini obiectivele”, a dezvăluit Neti Sandu.

Celebrul astrolog a făcut o scurtă referire şi la ce trebuie să ne aşteptăm ca ţară de la anul viitor.

Te-ar mai interesa: Colesterolul ridicat: iată 10 semne de avertizare...

România este zodia Vărsător şi rămâne cu Saturn acolo, care e legea, e ordinea, austeritatea. Eu mă bazez pe ceea ce poate face fiecare pentru el, atât pot să spun”, a mai spus Neti Sandu.


Neti Sandu, previziuni pentru 2022. Zodiile are vor avea noroc la bani

Vărsătorul va avea Saturn în zodia lui și n-o să-l resimtă prea bine, dar va avea Jupiter în casa banilor.

Taurul  ar putea să facă niște investiții ca să câștige acești bani. În orice moment i se poate schimba viața.

Te-ar mai interesa: Ce să NU faci in caz de cutremur. Dr. Ciuhodaru: E...

Leul va avea o casă partenerială și o casă a verii pe care o poate gestiona cât de cât. Va avea ce să numere. Nu va duce lipsă de bani.

Fecioara poate avea niște beneficii.

Balanţa o să aibă o casă partenerială activată și o casă a banilor de serviciu, care pot veni mai fluent decât până acum.

Peștii vor avea Jupiter în zodia lor, în a doua parte a anului, în casa banilor.

Zodiile are vor avea noroc în dragoste

Fecioara are şanse să se căsătorească.

Te-ar mai interesa: Fiica lui Iosif Rotariu a suferit 50 de intervenți...

Scorpionul poate să aibă în casa dragostei o combinație frumoasă, se poate îndrăgosti.

Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Dar, atenţie! Nu este vorba despre o relaţie, ci despre căsătorie. În ceeea ce priveşte o relaţie, acolo lucrurile nu stau prea bine, e un mare pietroi.

Săgetător zodia pentru care se întrevede la orizont o nouă dragoste.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private