vineri, iunie 2, 2023

Nicotina nu este principala cauză a bolilor asociate fumatului

Produsele din tutun încălzit și majoritatea țigărilor electronice conțin nicotină.

Nicotina este unul dintre factorii care, alături de gust și ritual, joacă un rol important în a-i convinge pe fumătorii adulți să înlocuiască țigările cu produse fără fum. Pentru a trece complet la aceste produse, fumătorii trebuie să le vadă ca pe niște înlocuitori acceptabili ai țigărilor.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Orice ma...

Nicotina, deși provoacă dependență și nu este lipsită de riscuri, nu este principala cauză a bolilor asociate fumatului. Acest lucru a fost recunoscut de un număr mare de experți și instituții.

Produsele care conțin nicotină le sunt interzise unor anumite categorii de persoane, precum minorii și femeile însărcinate sau care alăptează.

De asemenea, produsele care conțin nicotină nu trebuie să fie utilizate de persoanele cu boli cardiace, nici de cele care prezintă risc de a dezvolta diabet, epilepsie sau convulsii. O altă categorie o reprezintă consumatorii de produse fără nicotină.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru DIABETICI: atenție la ACEST „ef...

 

 

 

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private