miercuri, octombrie 5, 2022

Planeta Venus va intra în zodia Balanță pe data de 26 septembrie 2022. Urmează o etapă decisivă pe plan sentimental în viețile multor zodii. Lucrurile tind să se amelioreze chiar și în sufletele nativilor care nu mai aveau speranță, care au avut dezamăgiri în dragoste.

Potrivit astrologului Urania, Planeta guvernata de zeita iubirii si a frumusetii influenteaza oamenii in diferite feluri, in functie de sex si de semnul zodiacal in care se afla. In astrograma unei femei, Venus defineste comportamentul in dragoste si in relatiile cu mama, prietenele si fiicele, iar in astrograma unui barbat dezvaluie fanteziile erotice ale nativului, potentialul de creativitate si senzualitate.

Te-ar mai interesa: Descoperire istorică despre cei care se abțin de l...

In zodia Balantei, Venus atinge apogeul fortei planetare, dar este influentata suplimentar si de Chiron, ceea ce aduce un plus de ingeniozitate si originalitate in relatiile intime si in dezvoltarea nativilor pe plan creativ.

Venus in Balanta influenteaza intr-un anumit fel comportamentul si caracterul nativilor, inzestrandu-i cu urmatoarele caracteristici:

– atractivitate fizica, bunatate sufleteasca;

– intuitie puternica, simtul armoniei si dreptatii ii ajuta practic intotdeauna sa ia decizia corecta si sa ofere sfaturi utile;

– raceala emotionala in conditiile unui nivel inalt de sexualitate nu ii lasa sa-si piarda mintile sub influenta pasiunii, sexul este mai degraba o distractie decat un motiv pentru construirea unei relatii serioase;

Te-ar mai interesa: Schimbări dramatice: Ochii spun cât mai ai de trăi...

– perceptia estetica a lumii limiteaza perceptia realitatii: nativul cu Venus in Balanta ignora aspectele dure ale realitatii si se refugiaza in iluzii;

– pasiune fata de tot ceea ce este frumos si scump, dorinta de a trai in lux si bogatie, ceea ce in cazul unor aspecte negative duce la escrocherii si incalcarea oricaror principii pentru atingerea obiectivelor;

– fire risipitoare, frivolitate, un comportament excentric si mofturi continue daca planeta este rau aspectata.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, despre mezeluri: O supercarne. În l...

Cum afectează Venus în Balanță zodiile?

Berbec

Berbecii vor avea parte de multe reușite în plan financiar. Se vor concentra cu mai multă atenție pe ceea ce au de făcut și așa vor reuși să ajungă la un nivel la care doar visau.

Taur

Taurii fac tot ce pot pentru a cuceri persoana care le-a atras atenția în ultima perioadă. De data asta le va ieși tot ce își propun, deși nu mai aveau deloc speranță și credeau că vor rămâne singuri.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru...

Gemeni

Gemenii pun pe primul loc prietenia și dau tot ce pot pentru a-i vedea pe cei dragi fericiți. Sunt apropiați de oamenii din viața lor și au pretenția ca și aceștia să facă la fel pentru ei.

Rac

Racii încep să facă deosebirea între oamenii adevărați și cei falși. Au în plan să scoată din viața lor toate persoanele rele, care nu aduc nimic bun în viața lor și doar le trag în jos.

Te-ar mai interesa: Sfat pentru întărirea sistemului imunitar. Medic: ...

Leu

Pentru Lei, urmează o perioadă fantastică în dragoste. Găsesc o persoană exact pe placul lor, care le va schimba complet percepția despre viață și îi ajută să iubească din nou.

Fecioară

Fecioarele restabilesc anumite legături vechi. În viața lor reapar oameni de care au și uitat, dar despre care realizează că încă mai au sentimente pentru ele.

Balanță

Balanțele vor fi foarte emotive în perioada următoare și cu greu își vor controla sentimentele. Este un lucru bun, pentru că cei dragi vor descoperi ce simt cu adevărat pentru ei.

Scorpion

Scorpionii încep proiecte noi, pe care le vor finaliza cu succes. Sunt foarte ambițioși și fac tot posibilul să nu îi dezamăgească pe cei dragi, care au așteptări mari de la ei.

Săgetător
Săgetătorii au de gând să pregătească surprize mari pentru cei dragi. Vor să își exprime mai bine sentimentele și să arate acestora ce simt cu adevărat pentru ei.

Capricorn

Capricornii se confruntă cu tot felul de stări. Au tot felul de regrete sau chiar remușcări apărute din trecut.

Vărsător

Vărsătorii au multe regrete, care nu le mai dau pace. Au făcut anumite lucruri pe care le regretă, dar nu pentru că au avut loc, ci pentru că nu s-au putut bucura de ele în adevăratul sens al cuvântului.

Pești

Peștii primesc o oferă de muncă în străinătate. Vor sta pe gânduri mult timp înainte să accepte, dar în final vor ajunge acolo unde și-au dorit.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private