miercuri, februarie 8, 2023

Recent, senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident cu jurnaliștii de la Rai Uno, un canal de televiziune din Italia. Scandalul a venit în urma faptului că senatoarea s-ar fi răzgandit în privința interviului și nu a mai vrut sa fie public.

După ce s-a răzgândit în privința interviului, când echipa de jurnaliști a vrut să părăsească încăperea, senatoarea Diana Șoșoacă a încuiat ușa. De asemenea, i-a acuzat pe jurnaliști că ar fi avut droguri în posesie.

Te-ar mai interesa: Mărturia sfâșietoare a unei românce stabilite în T...

Cu atât mai mult, senatoarea i-a acuzat pe jurnaliști de sustragerea unor documente din respectivul cabinet. Poliția a efectuat o percheziție, potrivit legii, însă jurnaliștii nu aveau în posesie droguri sau acte, acuzațiile senatoarei fiind nefondate.

Noi detalii privind scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni

Poliția a prezentat astăzi aspecte privind incidentul de vineri, în care au fost implicați senatoarea Diana Şoșoacă și o echipă de la televiziunea italiană Rai Uno. Jurnaliştii au fost percheziționați de polițiști, după ce senatoarea a afirmat că aceștia ar fi sustras documente din cabinetul său de avocatură și că ar avea droguri asupra lor, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: Acesta este cel mai mic os din corpul nostru. Are ...

„Apelanta a precizat că formulează plângere penală împotriva jurnalistei din Italia pentru săvârșirea mai multor infracțiuni și că e posibil ca jurnaliștii să îi fii sustras documente ce se aflau în birou și a menționat, de asemenea, faptul că asupra jurnaliștilor se află droguri.

Având în vedere aspectele menționate, în conformitate cu procedurile legale în vigoare, polițiștii aveau obligația să efectueze și au efectuat un control corporal sumar, precum şi al bagajelor, control în urma căruia nu au fost identificate bunurile sesizate ca fiind sustrase și nici substanşe interzise. Așadar, acuzațiile erau nefondate”, a explicat Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.

Te-ar mai interesa: Cum să ai o inima sănătoasă. Virginia Faur spune c...

Jurnaliştii italieni au părăsit secţia de poliţie după aproape opt ore, întrucât au vrut să depună plângere împotriva senatoarei în prezenţa reprezentanților Consulatului Italiei și a unui interpret autorizat, a mai spus Georgian Drăgan.

După incidentul de vineri, când jurnaliștii italieni susțin că au fost sechestrați de senatoarea care acceptase să le dea un interviu, au fost deschise trei dosare penale.

Te-ar mai interesa: Dietă veche, cu ouă și vin! Cel mai bizar și efici...

Astfel, Diana Şoșoacă o acuză pe jurnalista Lucia Goracci pentru violarea vieții private și a sediului profesional, lovire și alte violențe.

Jurnalista a depus, la rândul ei, plângere pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe. Soțul senatoarei este deja cercetat pentru ultraj sub control judiciar, pentru că a lovit un polițist.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private