Produse fără PARABENI și netestate pe animale de la un lider pe piața farmaceutică de AROMATERAPIE din Europa. Acum și în România

Produse fără PARABENI și netestate pe animale de la un lider pe piața farmaceutică de AROMATERAPIE din Europa. Acum și în România
Produse fără PARABENI și netestate pe animale de la un lider pe piața farmaceutică de AROMATERAPIE din Europa. Acum și în România

Lider pe piata farmaceutică de aromaterapie in Franta si un jucator important pe piata sanatatii in toata Europa este acum prezent in Romania.

Produsele Puressentiel sunt formulate astfel incat sa fie gata pentru utilizare. Secretul eficacitatii acestora este dat de proprietatile uleiurilor esentiale si de puritatea ingredientelor naturale folosite, cat si de sinergia dintre aceste elemente. Toate produsele Puressentiel sunt concepute pentru a avea grija de bunastarea intregii familii.

Fondata in 2005, Puressentiel este o companie independenta, de familie. Laboratorul francez de aromaterapie, inovare si pionierat in domeniul sanatatii a fost creat de Isabelle si Marco Pacchioni din pasiunea lor pentru aromaterapie si ingrediente active naturale. Impreuna cu botanisti, cercetatori, medici si farmacisti, au creat o gama inovatoare de produse dedicate bunastarii, frumusetii si sanatatii, accesibile, sigure, eficiente si usor de utilizat pentru intreaga familie. Puressentiel este lider de piata in Franta si Belgia, precum si unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global.

Bazandu-se pe uleiuri esentiale definite botanic si biochimic (E.O.B.B.D.) si substante active de origine naturala, Puressentiel si-a luat angajamentul de a crea produse naturale si pure, incepand de la plantare pana la recoltare si productie, construind astfel un brand echilibrat si responsabil. Avand criterii stricte de calitate, fiecare lot este testat pentru a-i atesta conformitatea. Eficacitatea produselor este dovedita de peste 300 de studii si teste.

Produsele Puressentiel nu contin parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranti, OMG, compusi petrochimici sau substante de origine animala, parfumuri sintetice sau izobutan. De asemenea, nu sunt testate pe animale.

“Suntem mandri sa aducem Puressentiel in Romania si credem cu tarie ca va deveni un puternic jucator pe piata locala de aromaterapie. Datorita formulelor inovatoare, preocuparea pentru bunastarea familiei de zi cu zi, angajamentul pentru mediul inconjurator si dezvoltarea sustenabila, credem ca va fi foarte repede, adoptat si iubit ca brand, de catre consumatorii romani”, afirma Nikolaos Kotzias, CEO & Fondator ND MedHealth, importator si distribuitor al produselor Puressentiel in Romania.

Puressentiel este un brand dedicat remediilor naturale eficiente, ce ofera si produse special concepute pentru imbunataṭirea respiratiei, decongestionarea cailor nazale, calmarea disconforturilor la nivelul gatului si intarirea sistemului imunitar.

Portofoliul contine si produce pentru copii, testate si aprobate de mamici si tatici, nu doar de oameni de stiinta. Balsamul Baby Soothing Massage din gama Rest & Relax ofera o senzatie de relaxare, hidrateaza pielea delicata a bebelusilor, calmeaza disconfortul si induce un somn linistit, in timp ce Balsamul Baby Chest Rub din gama Respiratory ajuta la decongestionarea cailor respiratorii, ajutand bebelusii sa respire mai usor.

Cinci dintre cele mai importante game Puressentiel sunt acum disponibile in Romania: Purifying, Respiratory, Muscles & Joints, Rest & Relax si Daily Well-being.

Produsele Puressentiel se gasesc in farmaciile Sensiblu selectionate, incepand cu luna mai.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook