Sari la conținut

NU luați paracetamol fără sfat medical! Medic de familie: „E otravă. Încarcă ficatul”

NU luați paracetamol fără sfat medical! Medic de familie: „E otravă. Încarcă ficatul”

Otilia Țigănaș, un medic de familie în comuna Hăşmaş, judeţul Arad, a devenit foarte cunoascută în mediul online, datorită postărilor pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare recentă, medicul Otilia Țigănaș a vorbit despre „legenda paracetamolului din COVID”, care NU previne, NU apără de boală și NU negativează testul pentru coronavirus.

NU luați paracetamol fără sfat medical! Medic de familie: „E otravă. Încarcă ficatul”

„Despre legenda Paracetamolului din COVID. Paracetamolul e o otravă și el. Aruncați un ochi pe prospect. Față de paracetamol, vaccinul e mic copil. Paracetamolul nu previne nimic, nu te apără de covid, nu-ți negativează testul etc.

Vă scriu din ceea ce remarc pe teren odată cu zecile, avalanșa de cazuri de covid actuale, sau la contacții carantinați. Lumea bagă-n sine Paracetamol cu lopata.

Vă rog, NU luați paracetamol fără sfat medical, fără argumente și scop, fără țintă.

Eu îl prescriu doar tip „cauză-efect”- la temperatură peste 38 cu 5, (hai, negociem un peste 38), sau la dureri MARI de cap, mușchi, gât etc. Nu la ore fixe. Nu-i de ce. El „încarcă ficatul”, „încarcă” inutil și păgubos corpul, pe care corp trebuie să-l lași să lupte imunitar cu corona, nu să-l sufoci cu chimicale.

Vă rog, opriți și tonele de zinc, vitamina D și alte asemenea, luate până la intoxicații, în ultimii doi ani.

NICIUN EXCES, NICIUN ABUZ NU-I BUN!

Cuvântul Azitrox sper că l-ați scos deja din vocabular, de Zinnat nu mai vorbesc.

PS. Dacă aș vrea azi să fiu ceva în contextul pandemic al ultimilor doi ani (că să cumpăr un TIR de măști înaintea pandemiei, n-am știut!), ar fi să fiu tata lu Molekin Imuno. Păi nici Apa Vie nu trecea așa! Bate și firma Pfizer, cu tot vaccinul ei cu tot. Iar eu nu-i găsesc niciun rost, numa că nu pot să zic, că supăr omu`. Și firma”, a scris medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel