Sari la conținut

Nu toată lumea are această linie în palmă. Ce înseamnă dacă o ai?

Timp de sute de ani, cititorii în palmă au examinat mâinile, în scopul de a prezice averea unei persoane. După cum se dovedește, acest lucru nu este greșit în totalitate, și asta pentru că mâna omului conține o multitudine de informații. Când vine vorba de liniile din palme, nu toți oamenii sunt la fel. În afară de cele patru linii majore, unii oameni au o linie arcuită scurt sub degetul mijlociu și inelar. De fapt, această linie mică curbă poate formachiar și un cerc întreg sau două linii separate mai scurte . Este cunoscuăt în mod obișnuit ca cercul lui Venus. Nu toată lumea are această linie în palmă. Uite ce înseamnă dacă o aveți! 

În cazul în care această linie nu este în palma ta, nu fi dezamăgit, deoarece este de obicei asociat cu oamenii care sunt foarte sensibili și înclinați să iubească fără probleme. Potrivit chiromanților, în cazul în care cercul este închis, acest lucru înseamnă o mare dezamăgire dragoste. Dar, în cazul în care aveți acest cerc, cel mai bine pentru tine ar fi să vezi relațiile eșuate ca lecții de viață, mai degrabă decât dezamăgiri fatale. În cazul în care linia formează un semi-cerc, aceasta implică dificultăți de dragoste, care vor fi depășite în ceva timp în viață..

Citeste si:

Mai multe tipuri de linii semi-încercuite, una sub alta, înseamnă că ești o persoană cu adevărat emoțională.

Linia de inimă, una dintre cele patru linii principale din palmă, începe chiar sub degetul mijlociu și se termină sub degetul mic. Continuarea pe elli.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.