Sari la conținut

O ambulanţă SMURD s-a răsturnat în Capitală. Trei persoane, transportate la spital

operatiune de salvare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

O ambulanţă SMURD a fost implicată duminică într-un accident rutier, produs la intersecţia Şos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucureşti, în urma evenimentului trei persoane fiind rănite şi transportate la spital, anunţă Brigada Rutieră.

„În jurul orei 17,15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Şos Panduri/Calea 13 Septembrie. Din informaţiile preliminare, este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate un autovehicul şi o ambulanţă SMURD.

În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, a transmis Brigada Rutieră.

 

 

Cine sunt persoanele rănite?

Persoanele rănite sunt: un pacient care era transportat în ambulanţă şi un paramedic, dar şi un copil din celălalt autovehicul, care are contuzii uşoare.

„La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanţă (bărbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braţ. În urma evenimentului rutier, a fost evaluat medical şi prezenta un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, paramedicul din compartimentul în care se afla şi pacientul prezenta contuzii.

Ambii au fost transportaţi la Spitalul Universitar de 2 ambulanţe SMURD. Din auto civil, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică şi contuzii uşoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’, de o ambulanţă SMURD”, anunţă ISU, potrivit Agerpres.

Au fost aplicate restricţii pe Şoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer şi benzile 1 şi 2 pe Calea 13 Septembrie către Şoseaua Progresului. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel