Sari la conținut

O braziliancă s-a măritat cu un bărbat „din cârpe”. Ulterior, a susținut că a avut cu acesta un copil (tot din cârpe, firește) și că a fost înșelată!

O braziliancă s-a măritat cu un bărbat „din cârpe”. Ulterior, a susținut că a avut cu acesta un copil (tot din cârpe, firește) și că a fost înșelată!

„Mare ți-e grădina Domne, și mulți ți-au sărit gardul”, ar fi exlamat bunicii noștri dacă ar fi auzit că o femeie s-a căsătorit cu o păpușă.

Radio Impuls

O braziliancă s-a măritat cu un soț „din cârpe”

Meirivone, o femeie din Brazilia și-a unit destinele cu un bărbat nu DE cârpă, dar DIN cârpe. Conform acestora la nunta cu pricina ar fi participat 250 de persoane.

Iar la doar 35 de minute după nuntă, cum era și „firesc” într-o viață de cuplu „sănătoasă”, femeia a dat „naștere” și unui copil, tot de cârpe, firește. Femeia spune că i-ar fi dăruit lui Marcelo și un băiețel.

Doar că, ulterior, femeia susține că a fost trădată de Marcelo, soțul său din cârpe. Femeia susține că Marcelo ar fi intrat într-un motel cu o altă femeie, în timp ce ea era internată cu fiul lor, Marcelinho, în spital.

„Am fost foarte tristă și abia am putut dormi pentru că îmi iubesc atât de mult soțul, dar el a negat trădarea. Am aflat printr-o prietenă care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie, în timp eram internată cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus”, a spus Meirivone, potrivit The Mirror.

Soțul de cârpe și-a înșelat nevasta umană: Mi-a promis loialitate la altar și nu pot să cred că mi-a făcut asta

Femeia a căutat în telefonul soțului și a găsit dovezile incriminatoare. Când l-a confruntat, acesta nu a scos niciun cuvânt (sic!).

„La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit prin telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a asigurat că mă înșală. A tot negat totul și a spus că mă iubește foarte mult, și-a cerut iertare și a plâns mult. L-am întrebat cine este femeia și nu mi-a răspuns”, a declarat

Păpușa din cârpe, care ulterior i-ar fi devenit acestia ,,soț” a fost făcută chiar de mama femeii.

„Îmi amintesc mereu că mi-a promis loialitate la altar și nu pot să cred că mi-a făcut asta. I-am spus, cei care iubesc nu trădează și noi am jurat dragostea veșnică. Băiețelul nostru fericit este foarte bine îngrijit și îl voi boteza în curând”, a mai declarat aceasta, pentru sursa menționată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.