Home » Stil de viaţă » O femeie de 109 ani a dezvăluit secretul longevit...

O femeie de 109 ani a dezvăluit secretul longevității. Ce face în fiecare dimineață?

Află ce face această femeie, spre deosebire de alți oameni, pentru a avea o viață lungă și sănătoasă. Secretul ei surprinzător.

Secret to Long Life

Alimentația sănătoasă și mișcarea sunt un bun mod prin care îți poți prelungi viața, însă există și alte trucuri, de care să ții cont.

Cea mai vârstnică femeie din Scoția a dezvăluit o teorie surprinzătoare a longevității.

Jessie Gallan a ajuns la 109 ani și a spus glumind.“Secretul vieții mele îndelungate a fost că am stat departe de bărbați. Aduc prea multe necazuri”.

Citește și:

Pe lângă multă mișcare, femeia a spus că secretul ei sunt fulgii de ovăz. În fiecare dimineață mănâncă un bol de fulgi de ovăz cu lapte cald.

Bătrâna s-a născut în Aberdeenshire, la o mică fermă, iar la vârsta de 13 ani a plecat pe acasă pentru a deveni lăptăreasă, scrie The Telegraph. Acum, când deja e centenară, Jessie Gallan spune că a dus o viaţă fericită pentru că ştiut să ţină cont de anumite lucruri importante pentru ea.

Citește și:

Jessie Gallan locuieşte acum la un azil pentru bătrâni din Aberdeen, unde, spune Gillian Bennett, femeia care se ocupă de îngrijirea sa, este foarte „populară”.

„Jessie este o femeie adorabilă. Şi-a făcut aici prieteni foarte buni… sunt tot timpul împreună”, a afirmat Gillian. „Îi place muzica şi îi plac foarte mult să facă exerciţii fizice. Este o persoană foarte independentă”, a mai explicat aceasta.