joi, decembrie 1, 2022

Kate Middleton a avut parte de un moment neplăcut într-una dintre vizitele ei în Irlanda de Nord, când o femeie a insultat-o ​în fața tuturor. Incidentul jenant a fost surprins de camere și a arătat că nu toată lumea din Marea Britanie este de acord cu regalitatea.

Kate Middleton, insultată într-una dintre vizitele ei oficiale

Pe 6 octombrie, prinții de Wales au făcut o vizită oficială în Irlanda de Nord în care au avut un moment jenant, în timp ce o femeie a insultat-o ​​pe Kate Middleton în fața întregului public în timp ce o înregistra cu telefonul mobil.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Prințesa de Wales s-a apropiat de cetățeni pentru a-i întâmpina, totuși, o femeie i-a strâns mâna și i-a spus lui Kate Middleton: „Îmi pare bine să te cunosc, dar ar fi fost mai bine dacă ar fi fost atunci când erai în propria ta țară”. Mai târziu, femeia a asigurat: „Irlanda aparține irlandezilor”.

Așa a reacționat Kate Middleton când a fost insultată de o femeie

În ciuda momentului jenant pe care l-a trăit, Kate Middleton a reușit să rămână calmă și echilibrată, întrucât a rămas cu educația caracteristică regalității și a zâmbit doar în timp ce a continuat să-i întâmpine pe restul participanților.

Aici vă lăsăm videoclipul cu reacția lui Kate Middleton în momentul în care a fost insultată de o femeie în Irlanda. Ce părere aveți despre reacția Prințesei de Wales?

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...


De ce nu se țin de mână Kate Middleton și William?

Multă lume a observat că cei doi nu se țin de mână atunci când apar în public și se întreabă din ce cauză. Aici vă spunem motivul acestei decizii luate de Kate și William.

Povestea de dragoste a cuplului regal a început în 2001, când s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews din Scoția.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Mai târziu, au devenit iubiți pentru a se căsători în sfârșit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, într-o ceremonie la care au participat 1.900 de invitați și a fost văzută de 72 de milioane de oameni din lume.

Potrivit experților regali, decizia lor ține de a nu-și expune viața privată în public, și mai puțin atunci când au fost înconjurați de scandaluri precum infidelitatea.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Potrivit expertului în limbajul corpului Judi James, „Obișnuința lui William și Kate de a nu se ține de mână în public pare să se bazeze mai degrabă pe o decizie conștientă decât pe o aversiune față de această formă specială de manifestare a afecțiunii”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private