marți, martie 28, 2023

O femeie se căsătorește în mod tradițional, cu un bărbat. Apoi mai există femei care se mărită cu o altă femeie, sau cu doi bărbați, sau cu mai mulți bărbați.

Există femei care se căsătoresc cu o pisică sau cu un câine. Sau care se căsătoresc cu un bărbat din cârpe, cu care susține apoi că are copii, tot din cârpe. Există și femei care se căsătoresc cu obiecte casnice, de exemplu cu un covor.

Te-ar mai interesa: Cinci alimente și suplimente care acționează ca un...

Family and friends gathered for the intimate hour-long service

O femeie și un covor s-au căsătorit. Le-au fost alături prietenii și familia

Este cazul unei femei, Bekki Cocks din Marea Britanie, care s-a căsătorit cu un covor. Femeia de 26 de ani din Manchester, mamă a doi copii, s-a căsătorit cu alesul vieții sale, un covor, cu numele de Mat.

La ceremonie au participat atât prietenii, cât și familia femeii. Imaginile de la nuntă au devenit virale pe internet și au stârnit tot felul de reacții. În timpul evenimentului femeia a recunoscut că este obsedată de jumătatea ei.

Bekki a mai fost căsătorită, dar a divorțat și are și doi copii. După separare, aceasta și-a regăsit fericirea lângă un covor. Chiar dacă povestea pare una ireală, acest lucru chiar s-a întâmplat, după câte se vede. Ba chiar a și fost susținut ca un fapt normal, cotidian, de către toți cunoscuții femeii.

Te-ar mai interesa: Cum afectează statul prelungit la birou coloana ve...

Şocant! O femeie s-a căsătorit cu un covor: "Petrec foarte mult timp îngrijindu-l"

„Sunt puțin obsedată de covor. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”

Povestea de dragoste a început în urmă cu un an de zile când femeia l-a achiziționat pe Mat. La acea vreme le spunea tuturor cât de mult iubește acest covor. Apropiații i-au spus în glumă că ar trebui să se căsătorească cu el, dacă sentimentele sale sunt atât de intense.

Gluma a devenit din ce în ce mai credibilă pentru Bekki care a început să dedice foarte mult timp pentru îngrijirea și curățarea covorului, care a arătat impecabil în ziua nunții.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre demență și osteoporoză. Densitatea...

„L-am cumpărat pe Mat acum un an și le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci. Am început să o iau în serios, după ce prietenii mei obișnuiau să glumească și să mă întrebe de ce nu mă căsătoresc cu el dacă îl iubesc atât de mult”, a spus Bekki, potrivit The Sun.

İngiliz genç bir kadın halı ile evlendi

După nuntă, femeia se declară și mai îndrăgostită de Mat. După ce copiii ei adorm, petrece timp cu mocheta și îi împărtășește toate gândurile.

Te-ar mai interesa: O legumă banală curăţă RAPID colonul de toxine. Ce...

„Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l și curățându-l de câteva ori pe zi și asigurându-mă că arată mereu foarte bine. Nu pot sta fără el acum. Sunt puțin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”, a declarat Bekki Cocks.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private