Sari la conținut

O lume întreagă știe prin câte a trecut… Ce își dorește Simona HALEP în 2023. Iată marea sa dorință. Să o ajute bunul Dumnezeu să și-o îndeplinească! Merită cu prisosință!

O lume întreagă știe prin câte a trecut… Ce își dorește Simona HALEP în 2023. Iată marea sa dorință. Să o ajute bunul Dumnezeu să și-o îndeplinească! Merită cu prisosință!

Cu toții știm prin ce a trecut Simona Halep anul trecut. Nici bine nu s-a încheiat divorțul la nici un an de la cununia civilă, că lumea întreagă a primit un nou șoc legat de marea campioană a tenisului!

Acuzațiile ce i-au fost aduse Simonei au fost absolut halucinante și au împărțit lumea în două tabere: cei care au susținut-o mereu și haterii nelipsiți…

Dar este normal având în vedere că Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive din România. Tenismena a impresionat prin perseverența și implicarea sa și a câștigat inimile românilor.

Și, cum spuneam, nu mai este un secret, totuși, că anul 2022 nu a fost unul prea fericit, mai ales în ultimele luni în care a trebuit să se confrunte cu o problemă majoră pe plan profesional.

Provocări și lecții de viață pentru Simona Halep

Din păcate, 2022 a fost un an plin de provocări pentru campioana noastră, însă a avut parte și de unele lecții importante de viață.
Norocul nu a fost de partea Simonei Halep nici pe plan personal, nici pe plan profesional. Aceasta a divorțat de fostul partener de viață, Toni Iuruc, la nici un an de căsătorie, cu o lună înainte de a se cununa religios.

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii campioanei, însă cei ce o apreciază i-au respectat decizia și au fost alături de ea. Cu toate acestea, fostul partener de viață a susținut-o în continuare, fiindu-i aproape și în scandalul de dopaj în care a fost implicată.

 

În ultimele luni ale anului 2022, Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate în Tenis după ce a fost testată pozitiv cu o substanță numită Roxadustat la US Open.

Cu toate acestea, Simona Halep nu s-a lăsat afectată de această situație, ba chiar mai mult încă luptă să-și demonstreze nevinovăția.

Simona Halep, dorință pentru 2023

După un an plin cu evenimente nefericite, Simona Halep își dorește ca anul 2023 să îi arate soarele și să trăiască și momente fericite de care se poate bucura cu adevărat. Fosta numărul 1 mondial speră la un an mai bun și la cât mai multe realizări atât în plan personal, cât și în plan profesional.

„ 2022, norii tăi au fost grei, 2023 arată-mi soarele, te rog!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep pe pagina sa de Instagram, notează WOWBiz.ro.

Să o ajute bunul Dumnezeu să își îndeplinească dorința!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel