Sari la conținut

O nouă vedetă are COVID-19. „Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine”. Despre cine este vorba

O nouă vedetă are COVID-19. „Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine”. Despre cine este vorba

Valul al patrulea al pandemiei se pare căp este valul „celebrităților”. În ultimele săptămâni, mai multe vedete, printre care Viorica de la Clejani, Monica Anghel, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Theo Rose sau Elena Merișoreanu, au anunțat că au ieșit pozitive la testul Covid.

Artista în vârstă de 27 de ani și-a anunțat personal fanii pe contul său de Instagram că, din păcate, s-a îmbolvănit de COVID-19. Vedeta a anunțat că imediat după ce a aflat, a intrat în izolare, pentru a nu răspândi virusul.

O nouă vedetă are COVID-19. „Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine”

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal.

Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de două săptămâni, așa că pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul.

Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră!”, a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram.

WhatsApp-Image-2021-09-21-at-12.30.53

„Incomodată de o tuse seacă și de răgușeală”

Cu doar câteva zile în urmă, Alina Eremia, la fel ca Theo Rose, anunțase că nu simte bine și că intenționează să ia o pauză, cu câteva zile în urmă.

„Eu nu l-am luat niciodata în brațe pe „nu mai pot”. Pentru mine, nu prea există noțiunea de „nu mai pot”. Asta până când devine o condiționare fizică.

Am căpătat o bronșită de toată frumusețea. Ultima perioadă și-a spus cuvântul (au fost și sunt multe proiecte în care sunt angrenată și de care sunt supermândră. De unele știți, de celelalte o să aflați), iar aseară a fost efectiv o mare provocare să cânt, incomodată de o tuse seacă și de răgușeală.

Dar, pe scenă nu contează, dai tot. Asta am făcut aseară. Azi, deși am vrut, nu s-a putut. Vocea mea a capitulat”.

Acesta este mesajul transmis de Alina Eremia după duminica în care a cântat la evenimentul The Artist Awards, organizat la Craiova.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: