duminică, septembrie 26, 2021

O tânără din Rusia s-a aruncat de la etaj chiar în ziua nunții sale. A supraviețuit căderii, dar a fost grav rănită în urma unor erori comise de pompierii veniți să intervină la fața locului.

Nu se știe de ce femeia a recurs la acest gest dar un lucru este clar. Eforturile pompierilor și ale viitorului soț au fost în zadar.

În timp ce mireasa amenința că sare, mirele o implora cu ochii în lacrimi să nu facă acest lucru. „Marina, nu sări, eu te iubesc!”, a implorat-o mirele.

Pompierii au reușit să ajungă înainte ca tânăra să se arunce și au întins o plasă sub geam, în speranţa că o vor prinde, dacă își va duce la capăt planul, dar intervenția a fost, din păcate, un eșec aproape total.

Imaginile surprinse la fața locului arată că femeia a avut intenția să sară pe plasa întinsă de pompieri. Rusoaica s-a lovit de plasă, apoi a căzut pe asfalt.

Ea a suferit răni grave la cap, informează publika.md. Anumite surse susțin că mireasa era sub influența băuturilor alcoolice când a făcut gestul necugetat.

 

Ultimele stiri