Sari la conținut

O veste atât de tristă. Din păcate, Carmen Tănase …

Celebra actriță Carmen Tănase s-a cofruntat de-a lungul vieții cu multiple provocări, unele marcând-o definitiv. În cadrul unui interviu, aceasta și-a deschis sufletul și a mărturisit că încă din tinerețe se confruntă cu complexul kilogramelor.

Dacă în tinerețe era foarte slabă, moda acelei vreme încuraja „femeile mai pufoase”. Când anii au trecut și corpul a suferit modificări, la modă au început să fie fetele slabe. Din păcate, aceasta nu a reușit niciodată să se încadreze în tipar, iar acest lucru i-a adus multe complexe.

Carmen Tănase: „Asta sunt și cu asta basta”

În același timp, marea doamnă a teatrului spune că nu este perfectă, însă nici nu și-ar fi dorit acest lucru.

„Am avut toată viața complexe. Ba eram prea slabă când pe vremea mea se purtau mai durdulii, mai cu forme. Eu eram o așchie și aveam complex. Apoi, vremurile s-au schimbat, dar m-am schimbat și eu..și iarăși am avut un complex și acum am complexe și de greutate și de felul în care îmi stă un șold.

Nu e perfecțiunea întruchipată, nici nu știu dacă m-aș fi împăcat cu gândul că sunt perfectă. Cum am trecut? Mi le-am asumat! Am zis: asta sunt și cu asta basta, nu am ce să fac, nu apelez la cuțit că n-are niciun sens.” a declarat Carmen Tănase.

În trecut, actrița s-a confruntat cu probleme de sănătate. Mărturisește că nu a mai fost la medic, întrucât lucrurile sunt sub control. Merge din când în când la fizioterapie pentru că se confruntă cu dureri ale spatelui.

„N-am mers (n.r la doctor) pentru că totul a fost perfect. Mă mai duc din când la fizioterapie că mă doare spatele, dar cred că ne doare pe toți pentru că e o boală a secolului asta cu coloana vertebrală. Stăm mult în mașini, în birouri. Dar, e ok, sunt pe linia de plutire. Mai am!” a spus îndrăgita actriță cu privire la starea sa de sănătate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.