sâmbătă, decembrie 4, 2021

Oamenii de ştiinţă au creat un tratament miraculos cu ajutorul căruia au reuşit să vindece cancerul de sân, ovarian, de colon, de vezică, de prostată, de creier şi hepatic.

Tratamentul constă în blocarea unei proteine denumite CD47 care împiedică sistemul imunitar să distrugă celulele canceroase.

Tehnica a fost deja folosită în tratarea leucemiei sş limfomului, însă până acum nu s-a ştiut că este eficientă şi în cazul altor tumori canceroase. Acelaşi medicament nu numai că vindecă numeroase tipuri de cancer, însă previne şi metastaza

Te-ar mai interesa: Fructul pe care Mihaela Bilic îl recomandă zilnic:...

Cu 10 ani în urmă, biologul Irving Weisman de la Universitatea Stanford a descoperit că în cazul leucemiei, este produs un nivel mai mare al acestei proteine. Testele făcute de Weisman pe şoareci de laborator au demonstrat că blocarea proteinei CD47 cu ajutorul unui anticorp stimulează sistemului imunitar să recunoască celulele canceroase drept invadatori şi astfel a vindecat limfoamele şi leucemia.

 În prezent, însă biologul a descoperit că prin blocarea acestei proteine poate ajuta în vindecarea mai multor tipuri de cancer nu doar a limfoamelor şi a leucemiei.  

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri