Sari la conținut

Oana Lis și-a recuperat un obiect la care ține foarte mult

Oana Lis și-a recuperat un obiect la care ține foarte mult. În culmea fericirii, Oana Lis a postat pe rețelele de socializare motivul fericirii sale.

Oana Lis și-a recuperat verigheta pe care inițial o dusese la amanet, pentru a face rost de bani. În urmă cu câteva săptămâni, soția lui Viorel Lis anunța, pe rețelele de socializare, că își amanetează verigheta, pentru că are o situație financiară dificilă.

Acum însă, vedeta și-a luat bijuteria înapoi.

La începutul lunii trecute, Viorel Lis a fost internat în spital pentru că starea lui de sănătate nu a fost deloc una bună, iar soția lui, Oana Lis, mărturisea că acesta nu se mai poate deplasa absolut deloc singur.

Apoi, Oana Lis a spus că și-a lăsat verigheta la amanet, pentru a avea bani suficienți să-i cumpere soțului ei un scaun cu rotile, după ce a fost externat din spital. Acum însă, vedeta și-a luat bijuteria înapoi, după ce o amanetase.

„Au căutat-o două săptămâni la topitorie…”

 

Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce o amanetase pentru a face rost de bani: "Au căutat-o două săptămâni la topitorie..."
Iată că, după clipele grele prin care a trecut, a răsărit soarele și pe strada ei. Deși nu se gândea, spune ea, că își va mai recupera verigheta, iată că a fost ajutată de o persoană, și bijuteria a intrat din nou, în posesia ei, după lungi căutări, notează spynews.ro.
Din fericirem, a ajuns la timp, înainte ca verigheta să fie topită pentru a fi transformată în alte bijuterii…
„Acum o am din nou… mă simt mai liniștită…”, scrie Oana Lis pe pagina sa de Facebook.
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel