Sari la conținut

Oana Roman a apelat la o nouă intervenție chirurgicală! Cum arată acum vedeta?

a slăbit Oana Roman

Oana Roman s-a remarcat în ultima perioadă prin schimbările ei fizice. Vedeta își dorește să se mențină în cea mai bună formă, iar atunci când este cazul apelează și la medicul esteticean.

De data aceasta, vedeta a apelat la o intervenție la nivelul feței. Este vorba de o intervenție non-invazivă.

Oana Roman își dorește de fiecare dată să aibă un ten spectaculos, motiv pentru care a apelat la medicii esteticieni pentru o nouă schimbare la nivelul feței. Vedeta și-a făcut lifting facial cu acid hialuronic, iar rezultatele nu au ezitat să apară încă de la prima ședință.

”Tratamentul este un lifting non-invaziv cu acid hialuronic. Nu este deloc dureros, dimpotrivă. Cu oxigen hiperbarie și multe vitamine, se simte ca un masaj răcoros. Efectul de lifting este imediat și durează cam o lună. Se poate face o ședință pe lună.

Acidul hialuronic intră în dermul profund și are efect imediat. Pielea este mult mai netedă, ridurile estompate și cearcănele estompate. Sunt sper încântată cum arată tenul meu.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman a slăbit considerabil de-a lungul anilor, iar diferența este mai mult decât notabilă. Deși a muncit din greu pentru a ajunge la dimensiunile din ziua de azi, de cele mai multe ori, vedeta a fost acuzată că a apelat la operații estetice.

Oana Roman a recunoscut că a intrat într-un proces de transformare pentru a se simți mai bine. Vedeta a înțeles că sănătatea este primordială, așa că să o pună pe primul loc. Momentan, Oana a reușit să obțină tot ce și-a propus cu mult efort, dar nu exclude nici posibilitate de a apela la metodele mai rapide.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel